Pöytähopeat ja muita mukavia löytöjä ♥

Tässä pikkuhiljaa virittäydytään lomatunnelmaan ♥
Huomennahan se vasta varsinaisesti alkaa, mutta olen jo saanut juonen päästä kiinni :) Ihanaa, kiireetöntä ja aikataulutonta aikaa perheen parissa. No, parille päivälle on jo suunnitelmat tehty, mutta muutoin mennään ihan fiilispohjalta. 

Tänään nappasin mukaani oman ja naapurin tytön ja lähdettiin kiertämään kylän kirppikset. Niitä on meidän kaupunkiin siunaantunut peräti 4 kappaletta! Lopulta vain kolme piti ovensa tänään auki ja kyllä niissäkin saatiin kaksi tuntia tyttöjen kanssa kulumaan suitsait!

Välillä menee kertoja ettei löydy yhtään mitään ja välillä käy niinkuin tänään, että joutui jopa puntaroimaan mitä lähtee mukaan ja mitä jää. Etsinnässä oli tällä kertaa sisustusjuttuja sekä erityisesti olisin "tarvinnut" valokuvakehyksiä reilumman satsin. Innostuin nimittäin Kotipellolla -blogin Tannin  tekemään minikasvariin, johon oli käytetty juurikin valokuvakehyksiä. On sitten upeaa jälkeä! 
No eihän niitä kehyksiä tälläkertaa löytynyt, mutta löysinpä jotain muuta kivaa. 
Eka kirpulla Wanhan Tavaratalolla  jämähdin heti ensimmäiseen pöytään. Siinä oli nimittäin purkulankoja kerittynä kauniisti uudestaan kerälle ja hinnat 0,50-1 euroa/kerä. Vaaleanharmaa ja okran keltainen kerä lähti heti mukaani. 


Samalta kirpulta löytyivät myös kaunis keraaminen suojaruukku...


...sekä hopeoitu vati/kulho. Kulhon kanssa mätsäävät kynttilänjalat sen sijaan huutelivat mukaani Kirppis Ruususelta


 Näistä löydöistä jäi itselle todella hyvä mieli! Langat maksoivat yhteensä 1,50€, keraaminen suojaruukku 1€, hopeoitu vati 1,50€ ja kynttilänjalat yhteensä 4€. 

Viime kesänä löysin Juurakon Kirppikseltä aidon nahkatakin, joka maksoi 5€! Saman verran maksoin Tapaksen valkoisista avokkaista :) Niistä tosin toisen kengän koron pinnan oli ilmeisesti jokin kotieläin järsinyt hieman huonoon kuntoon, mutta käynti suutarisedällä teki kengästä jälleen salonkikelpoisen:)


Tuleeko sinun käytyä kirppiksillä? Mitä yleensä etsit? Entä mikä on ollut paras tai mieleenpainuvin löytö jonka olet tehnyt? 
 

13 kommenttia

  1. Kerrassaan ihania löytöjä olet tehnyt kirppikseltä. Nuo valkeat kengät ovat hienot. - Kirppareilla on mukava käydä silloin tällöin, meidän kaupungissamme on kaksi kirpparia. - Mukavaa sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nätit kengät sykähdyttävät aina:) Mukavaa sunnuntai-iltaa sinullekin ja kiva kun kommentoit!

      Poista
  2. Hienot löydöt. Kyllä meillä on hyvät kirppikset. Itse olen nyt talvella ollut vähän laiska kirppistelijä, mutta nyt lomaviikolla aion tehdä kierroksen ainakin näissä keskustan kirppiksissä. Mulla on niin paljon hyviä kirppislöytöjä ja on vaikea niistä nostaa mitään erityistä. Yleensä pyrin ostamaan vain jos tarvitsen jotain, mutta kyllä joskus ostan ihan höpsöjäkin hankintoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä menee itselläkin pitkiä aikoja ettei tule käytyä. Lomaviikolla on hyvää aikaa kierrellä :) Höpsöt hankinnat on niitä parhaita! Mukavaa lomaa sinullekin ja kiva kun kommentoit!

      Poista
  3. Kauniita kirpparilöytöjä! Hauskaa sunnuntai-iltaa ja mukavaa, rentouttavaa lomaa!

    VastaaPoista
  4. Kivat löydöt! Harvoin käyn ja siksen varmaan mitään löydäkään..

    VastaaPoista
  5. Ei ollu hinnalla pilattu sun löyröt. Täälä löytää harvoon mitää nua halavalla. Käyn aina joskus, viimmeksi mennehellä viikolla. Jotaki löyrin nykki. Lisäksi käyn osto -ja myynti liikkehis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä yllätyin itsekin, että näin edullisesti löytyi! Välillä tahtoo olla hieman ylihinnoiteltua noin kirpputoritavaraksi. Osto- ja myyntiliikkeet onkin sitten luku erikseen. Täälläkin on ainakin yksi, mutta harvoin tulee käytyä.

      Poista
  6. Olipas hyvä kierros:) Erityisesti tuo hopeoitu vati ja kynttilän jalat ovat hienot. Oikein ihanaa lomaa sinulle ja teidän muille lomalaisille. Mulla olis vielä kaksi viikkoa loman alkuun...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin:) Kiitos, tässä mennään ihan fiiliksen mukaan tätä lomaa. Ei ole sullakaan enää kaukana loma, tsemppiä!

      Poista
  7. Vau, mitä löytöjä!!! Kirppiksiä on kiva kierrellä, liian harvoin sitä vaan tulee tehtyä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös! Nämä lämmittävät mieltä pitkän aikaa:)

      Poista