Lumi toi joulufiiliksen tullessaan!

Pakko tehdä vielä toinen päivitys tälle päivälle. 
Meille satoi nimittäin viikonloppuna lumi ja mulle iski ihan joulufiilis! 
Kävin jo hankkimassa ekat lahjat ja paketoinkin ne. Ikinä ennen en ole ollut näin ajoissa liikkeellä. 
Tänään kävin jo joulukoristeita, tuikkukippoja ym. joulutavaraa läpi. Osa päätyy kirppikselle jonkun muun joulua suloistuttamaan. Itsellekin jäi vielä ihan omiin tarpeisiin asti. Miten onkin tullut hankittua kaikenlaista, kun tila saada ne esille on kuitenkin rajallinen??

Sisälle virittelin ensimmäiset valot. Paperitähdet pääsivät olohuoneen ikkunoille tuomaan lämmintä valoaan. Näissä on niin ihana tunnelma, etten kaipaa muuta valoa tuohon tilaan. 


Yritäppä kuvata kännykällä niin ettei olisi ihan valopallona! Ehkä tuosta käy idea kuitenkin ilmi. Pihalla on ehditty viikonlopun aikana jo kovasti temmeltää. Kummasti sai nuorimmainenkin virtaa lumesta ja sen tuomasta valoisuudesta! 
No tarttuihan se itseenkin. 

Toivoisin niin kovasti säätietojen olevan tälläkertaa väärässä, kun ovat luvanneet lämpenevää jo puoliväliin viikkoa. Haluaisin pitää tämän lumen. 
Pliis!
 

8 kommenttia

 1. Paperitähdet ovatkin tosi kauniita ja luovat ihanaa tunnelmaa huoneeseen. Minäkin olen pikkuhiljaa laittanut erilaisia pattereilla toimivia valosarjoja jo esille ja aloittanut kaappien ja komeroiden joulusiivouksen (vaikken niissä jouluani aio viettääkkään) mutta tässä kohtaa en kuuntele Marttojen neuvoja, vaan minulle osa joulua on puhdas ja siisti koti.
  Minäkin niin toivon lumen pysyvän, kun sitä vihdoin viimein saatiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä juttu, mistä se joulumieli ja joulu itse kullekin tulee. Toinen siivoaa kodin lattiasta kattoon, toiselle riittää vähän vähempi siivous. Minäkin tykkään että on paikat ojennuksessa, mutta kaappeja en järjestään siivoa. Paitsi nyt kun pidän sitä kirppispöytää, niin onpa tullut käytyä niitäkin ahkeraan läpi ja samalla järjesteltyä:)

   Poista
 2. Paperitähdet ovat kauniit! Toivottavasti nämä lumet pysyvät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos me kaikki oikein kovasti toivotaan pysyvä lumi niin jospa se sitten pysyisi? :)

   Poista
 3. Piha on kyllä niin paljon kauniimpi koskemattomana! Etenkin näin ensilumen aikaan sitä arvostaa ettei kukaan mene sinne pyörimään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta! Mutta koitappa kieltää ipanoita:) Ja saahan siellä temmeltää kun nyt kerrankin sitä lunta vähän on. Kohta on taas pimeää ja paljas maa....

   Poista
 4. Hienolta näyttää, sekä ulkona että sisällä. Pitäisi päästä itsekin vauhtiin joulun laittelussa. Aika kuluu niin mahdottoman nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää että enin fiilis hiipui sulavan lumen myötä...Aika menee kyllä joutuisasti, viikon päästä jo itsenäisyyspäivä! Siitä ollaan äkkiä jouluviikolla. Pitäis kaivella joulufiilis taas esille, jotta ei jäisi viimeisille päiville:)

   Poista