Remontti edistyy ja pihallakin on käyty

Täällä remontti sen kun jatkuu. Harvakseltaan olen ehtinyt viime viikkoina koneen ääreen ja vielä harvemmin tänne mitään kirjoittamaan. Siitä huolimatta täällä näyttäisi päivittäin olevan liikennettä ihan mukavasti:)

Pihalle ei vielä ole ollut asiaa muuten kuin pikakierroksille silloin tällöin. Pari päivää sitten piti ihan uteliaisuutta pyllistellä tuolla penkeissä, josko siellä jotain elämää näkyisi. Ja näkyihän siellä!Ylemmässä kuvassa luullakseni narskuja, lajikkeesta ei juuri nyt ole heittää arvausta. Jonnekin kirjoihin ja kansiin se on kirjattuna kyllä.
Alemmassa tulppuja??

Mä olen kyllä ihan pihalla tänä keväänä näiden pihajuttujen kanssa! Enkä todellakaan sanan varsinaisessa merkityksessä... Mutta kyllä se tästä muistuu mieleen kunhan pääsee tuonne ulkohommiin. Nuorempi pojista (kohta 18v.!) leikkasi tänään ensimmäisen pätkän pensasaitaa. On ollut miehen hommia aina tähän asti, mutta nyt piti priorisoida ja delegoida (ehkä vähän kiristää ja lahjoakin...). Hyvin sujui nuorelta mieheltä homma, ei voi yhtään moittia. 

Tilailin silloin helmikuun lopulla KodinKukilta kesäkukan taimia ja viikko sitten piti jo kysellä perään kun ei alkanut kuulua. Nopeasti sähköpostiini vastattiin ja kertoivat taimiemme valmistuvan huomisen maanantain lähetykseen. Mahtavaa! Vaikka mikäs kiire tässä toisaalta vielä olisi. Eihän niitä ulos pääse hetkeen istuttelemaan. 


Kuolanpionin alutkin näyttäytyivät komeina muuten niin karusta penkistä. Tästä se uusi kasvukausi lähtee! Ajatella, että kohta on toukokuu. Mihin se huhtikuu oikein hävisi?

Ja jotta ette luulisi että koko remontti on ihan keksitty juttu niin tässä muutama ennen-jälkeen kuva valmistuneesta:

Eteinen/tuulikaappi ennen:
Tuulikaapissa oli sellainen komero-hattuhylly-yläkaappi-istuintaso hässäkkä, josta en valitettavasti muistanut ottaa kuvaa. No, ei siitä kaunista olisi saanutkaan...Tuulikaappiin tuli Domus-keittiöiden liukuovikaapisto. Nyt saa kaiken töryn ovien taakse piiloon eikä kaaos lyö vastaan heti kun ovesta astuu sisään. Varsinainen eteinen sai tuohon vasempaan seinään vaakalaudoituksen, raakalaudan näköisestä sisustuspaneelista. Samalla kehystettiin sähkökaappi kun ei sitä naamioidakaan voinut. Peilin koko pieneni entisestä ja sekin sai mieheni tekemät kehykset ympärilleen. 
Lattiamateriaali on vinyylikorkki ja väri tuollainen ihana tummanruskea (joka ei näissä pimeissä kuvissa erotu ollenkaan..)

Että tällaista täällä. Enää yksi huone täytyy maalata/tapetoida ja lattia laittaa sekä kodinhoitohuoneen seinät maalata ja työtaso vaihtaa. Sitten oltaisiin valmiita!
 

6 kommenttia

 1. Pitkällään siellä jo ollaan, sekä remontti että kevätkuvat. Kevättä on vielä jäljellä, hyvin ehdit pihapuuhiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nythän se kevät vasta alkaa, muttakun tahtoo olla vähän hätäisen vikaa:)

   Poista
 2. Voi kun on kiva seurailla miten pikku piipat nousevat ylös maasta ja pikkuhiljaa valloittavat vehreydellään =)

  VastaaPoista
 3. Hyvinhän siellä hommat etenee. Viikonvaihteeksi luvassa lämmintä ja aurinkoistakin, joten eiköhän kasvit saa lisää potkua kasvuunsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No lämmin viikonloppu teki kyllä tehtävänsä ja ruoho jo vihertää ihanasti. Kyllä se tästä kevääksi muuttuu!

   Poista