Vuoden 2018 ensimmäiset villasukat

Sain joululahjaksi Cubics -sukkapuikot, ne neliskanttiset, joita oli pakko päästä heti kokeilemaan. Onneksi yhtään keskeneräistä sukkaa ei ollut meneillään vaan sai laittaa uutta puikoille. 
Puikot tuntui hieman liian keveille normipuikkojen jälkeen, mutta siihen tottui nopeasti ja neulominen oli kyllä miellyttävää. Vähän pelkäsin alkuun, että napsahtavatko poikki jos tulee kovin tiukka paikka, mutta hyvin kestivät. 


Yritin tuhota näihin jämälankoja ja tuo Novitan Seepra olikin sellainen, mutta vieläkin sitä jäi nökkönen. Sateenkaarta on jäljellä melkein täysi kerä sillä hamstrasin sitä syksyllä kun kuulin sen loppuvan valikoimasta. Siitä kutoo yksiväristen kanssa vielä monet sukat! Näiden sukkien musta on taas jämäkeriä. 
  Joulunaikaan FB:n sukkaryhmissä vilisi toinen toistaan kauniimpia "mökkisukkia". Tuota mallia halusin myös itse kokeilla. Väreiksi ja langoiksi valikoitui liila Socki Plus ja luonnonvalkoinen Novita Fauna. Langat ovat paksumpia kuin millä yleensä neulon ja puikot näissä sukissa siten nro 4. Mökkikaaviosta löysin vain kännykkäräpsyn jostain ryhmästä, joten tein sitten Stitch Fiddle -ilmaisohjelmalla siitä kunnon luettavan version. Tuo ohjelma on kätevä tällaisiin. Sillä voi myös suunnitella omia kuvioita.
                                    Nämä sukat saa rakas mieheni
 Ruokakauppa reissulla kurvasin lankahyllyn kautta ja kappas, kärryihin livahti muutama kerä Novitan Juhani -villalankaa. Lanka on kierrätysvillasta tehty ja ensituntuma neuloessa on aika karhea. Sukathan siitä piti heti aloittaa. 
Värit on ihanan keväisiä! 
 

 Uutuuslankoja oli myös tämä Novitan Rulla. Tosin akryylilanka, joten sukkia siitä on turha yrittää tehdä. Huiviin tai pipoon tämä soveltuisi oikein hyvin. Ja värit näissäkin oli niin herkullisia! 
 
 
Tällaisilla startattiin neulontavuosi 2018. Mitä kaikkea tässä vielä ehtiikään!

10 kommenttia

 1. Kauniita sukkia.
  Minäkin tein juuri postauksen blogiini kutomistani konttisukista. Nyt pitäisi alkaa etsiä sopivaa uutta sukkamallia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Kävinkin lukemassa sinun juttusi noista konttisukista. Siinä onkin mielenkiintoinen malli jota pitäisi kyllä jonain päivänä kokeilla :)

   Poista
 2. Hienoja sukkia!!! Itsekin tykkään puisista Cubic-puikoista, mutta metallisista en. Mutta tällä hetkellä tykkään eniten hiilikuitupuikoista ja niillä neulon jatkuvasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Uuu, hiilikuitupuikot kuulostaa siltä, että niillä neulotaan kevyesti ja vauhdilla! Niitä en olekaan vielä kokeillut :)

   Poista
 3. Ihanalta näyttää!
  Kauniita värisävyjä noissa langoissa. Alkaa heti tekee mieleen päästä hypistelemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Sama täällä, hypistellä piti! Olikin niin pehmoista tuo Rulla -lanka että! Siitä tulisi kyllä ihania, ilmavia huiveja jos neuloisi isoilla puikoilla :)

   Poista
 4. Voi kun nuo värikkäät on somat! 💘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ tykkään kovasti tuosta Novitan Sateenkaari -raitalangasta :)

   Poista