Uusi käsityöblogi

Se on kuulkaas nyt niin, että tämä Satupuutarha -blogi on jatkossa pelkästään puutarhajutuille ja käsityöosio siirtyy omaansa! Itselleni on  kuitenkin selkeämpi eriyttää nämä kaksi rakasta harrastusta ja niinpä olen tänne Bloggeriin perustanut myös tuon toisen blogini. Mikäli käsityöt ja muutoinkin käsillä tekeminen kiinnostaa niin tulehan käymään täällä Pilkettä -blogissani: 
Nähdään! 

6 kommenttia

 1. Heh... jakaantunut persoonallisuus - ei kun blogi! Järjestyksen ihmisenä haluat pitää blogitkin ojennuksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitemmän aikaan on tuntunut jotenkin sekavalta tämä juttu. Ehkä blogin nimi sitoo tämän niin puutarhaan, että itsestä nuo kässäjutut ei vaan sittenkään sovi saman otsikon alle :) Katsotaan miten käy!

   Poista
 2. Olen miettinyt samaa, mutta aina välillä samaan postaukseen sisältyy molempia,enkä siis ole jakoa tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli aiemmin jo erilliset blogit ja sitten tuntui siltä, että helpompi olisi kirjoitella vain yhteen. Nyt se on kokeiltu ja palaan entiseen systeemiin, koska se vain tuntuu itselle selvemmältä :)

   Poista
 3. Jos itsestä tuntuu siltä, niin mikä ettei. Toki varmaan jokaisen blogissa on silloin tällöin jotain ihan muuta kuin puutarhajuttuja ja se sopii ihan hyvin, ainakin minulle. Sinulla noita käsitöitä on varmasti paljon ja silloin ajatus oman blogin perustamisesta niille tulee mieleen. Täytyypä välillä poiketa sielläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, että pelkästään puutarhasta on vaikeampi keksiä jutunjuurta ihan läpi vuoden. Kokeillaan nyt taas erillisiä blogeja ja katsotaan miltä se tuntuu. Kiva olisi "nähdä" sinua myös tuolla kässäblogin puolella :)

   Poista