Lehtijuttu

Bloggaustahti tuntuu jälleen syksyä kohden hidastuvan kun edellinen postaus näyttää olleen melkein tasan kuukausi sitten! Pikkuhiljaa puutarhuri alkaa siirtyä sisähommiin. Ruusujen suojaukset on enää laitettava, sitten saa puutarha levätä talven. 

Ilonaiheita silti riittää. Yksi niistä tämä viikolla ilmestynyt Oma Piha -lehti, jossa on juttua meidänkin puutarhasta :) 
Tuntuu se vaan ihmeelliseltä katsella oman pihan kuvia lehdestä, ei siihen totu, vaikka tämä ei ollut enää ensimmäinen kerta. 

Samassa lehdessä on myös Suomen Paras Piha 2019 -finalistien esittelyt ja äänestysohjeet. Yksi ehdokaspihoista on puutarhaystäväni Teijan upea piha. Teija on monille teillekin tuttu Salainen Puutarha -blogista. Ehdokkaisiin voi tutustua ja äänestää myös täällä

Täytyy tässä aktivoitua nyt tämän blogin parissa, sillä eihän ne jutut talventuloon lopu! Kiva, jos jaksat kulkea matkassa ja kommentoidakin. Se piristää kovasti ja innostaa jatkamaan :) 

Mukavaa uutta viikkoa Sinulle! 


P.S. Aika hurjaa, että ensiviikolla on jo marraskuu!


8 kommenttia

 1. Lehtijutuissa eniten jännittää kuvaaminen ja kuviin joutuminen, ei meinaa tottua ikinä. Kuvaamisen arvoinen puutarha, sitä sinulla on ehdottomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Jännitti kyllä millaiset kuvat lehteen oli valikoitunut, mutta ihan tyytyväisiä ollaan lopputulokseen :)

   Poista
 2. Tunnistin kuvat heti, ku selasin leheren ensi häthätää. Soli hyvä juttu! Ja toinen kuvaa useen eri kuvakulumista ja eri asioota ku itte. Sitä jotenki sokeutuu omahan puutarhahan. Leheres oliki plokkarit hyvin erustettuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, että kuvakulmat oli toiset kuin itse kuvatessa. Siksi ehkä tuntuikin samaan aikaan sekä tutulta että vieraalta katsella toisen ottamia kuvia omalta pihalta :)

   Poista
 3. Onnea! Omaa pihaa on varmasti kummallista katsella lehdestä. Pitääpä käydä jostain metsästämässä tuo lehti luettavaksi. Mukavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
 4. Hienoa!Täytyy etsiä lehti käsiini...

  VastaaPoista