Ensimmäinen pakkaspäivä

 Eilen oli ensimmäinen oikea pakkaspäivä. Miinusasteita ei ollut kylmimmillään kuin 3, mutta vielä iltapäivälläkään ei oltu plussan puolella. Oli pakko hipsiä ulos kuvaamaan kun aurinkokin sattui pilvien raosta hieman pilkistelemään. Luvassa siis pakkaskuvia. 


 
 
Tänään ollaankin jo reilusti plussan puolella, eikä eilisistä kuurakuorrutteista ole jäljellä enää mitään. Eipä sillä, kyllä tällainen leutokin syksy kelpaa! 

Mukavaa lokakuun viimeistä viikkoa!

12 kommenttia

 1. Kauvan te säästyyttäki ensipakkaaselta. Silloon saa kuitenki hianoja kuvia, viheriääki viälä näkyy. Joo, lämmintä syksyä vastahan ei oo mitää, muttaku kokoaijan sataa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä säästyttiin! On pakkasessakin oma viehätyksensä ♥

   Poista
 2. Aivan upeita kuurakuvia oletkin saanut ikuistettua 🤍 Täälläkin kävi vähän pakkasella muutama yö sitten, mutta nyt on taas vesikeli ja tänäänkin lähes kymmenen astetta plussalla.
  Mukavaa lokakuun loppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika vetiseksi täälläkin meni loppukuukausi, eikä vastaavaa pakkaspäivää tuon jälkeen olekaan ollut. Mukavaa marraskuun ensimmäistä sinulle!

   Poista
 3. Kauniit kuurakuvat! Sää on vaihdellut sateesta aurinkoon ja tänään on onneksi vaihteeksi ollut aurinkoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Monenlaista keliä on täälläkin viikkoon mahtunut, niitä sateita myös. Aika harmaata on tälläkin hetkellä, mutta muutama aurinkoinenkin päivä onneksi on joukkoon mahtunut.

   Poista
 4. Kääk, tätä se nyt on kuukausi kaupalla. Vaan mehän keskitytään kevään odottamiseen, eikö totta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä!! Eilen peiteltiin tuo uuden kasvihuoneen perustus talveksi ja nyt jo kovasti odottelen kevättä, että pääsee jatkamaan =D Onneksi syksy on mennyt aika vauhdilla eteenpäin, joten luotan siihen, että kevätkin on ihan just =D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Kyllä ensimmäiset pakkaset vaan sykähdyttää. Ei sitä sitten talven päälle tuolla tee mieli kameran kanssa niin kierrellä :)

   Poista
 6. Olis kesääne ruusu-haaste tarijolla :)

  VastaaPoista