Havukransseja ja -asetelmia

 Kasvihuoneessa puuhastelut on jatkuneet näihin päiviin saakka. Nyt kylmeni sen verran, että kranssien teko ei kohmeisillä käsillä enää oikein onnistu. Onneksi pahimmat luovuudenpuuskat sain toteutettua jo =D 

Yksi haave kasvihuoneen rakentamisen alkutaipaleelta oli, että jouluksi saisin ripustaa sen parioviin havukranssit. Se toteutui vasta nyt vuosi kasvarin valmistumisen jälkeen. 


Kun kranssihommassa kerran pääsi vauhtiin niin sitten ei malttanutkaan lopettaa! Niinpä niitä valmistui muillekin. Seuraavan kuvan kranssissa havujen kaverina on valkoista callunaa sekä somisteena muutama koristepallo. Tämä kranssi komistaa nyt vanhempieni ulko-ovea. 
  Eräällä kauppareissulla mukaan tarttui poistohintaan eukalyptus kimppu, josta riitti materiaalia useammankin kranssin koristukseksi. Tässä käytetty päämateriaalina liekoa ja somisteena callunaa sekä eukalyptusta. 
Tänne on mukava työpäivän jälkeen vetäytyä puuhastelemaan ♥ 


Tiilialtaaseen haettiin omasta metsästä muutamia pikkukuusia, joihin laitoin valoköynnöksen. Näin kasvihuoneeseen saa tunnelmavalaistuksen silloin kun haluaa vain istua ja nauttia tunnelmasta. 
Nyt kranssipaja on siivottu pois ja kasvihuone saanut vielä muutaman jouluisen koristeen lisää. 

Ensimmäiset glögit lämmitin kasvihuoneen hellalla ja nautiskelin piparin kera. Tällaiset hetket ovat itselle sitä arjen luksusta ♥ 
8 kommenttia

 1. On varmasti mukavaa, kun pitkäaikainen haave toteutui :) Kauniita kransseja ja muita koristuksia olet tehnyt. Kutsuva glögihetki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän se mukavalta tuntuu kun haaveet käy toteen :)

   Poista
 2. Tuallane paikka oikee huokuttaa tekemähän lisää koristelua. On sulla ollu tuattoosa kranssipaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tekee! Olen ihmetellyt missä viipyy se jokavuotinen syysväsymys joka koittaa aina kesän päättyessä. Sitä ei ole tullut (vielä) ollenkaan vaan tässä sitä porskutellaan ja värkkäillään kaikenlaista =D

   Poista
 3. Kasvihuoneesi on niin houkutteleva ja kaunis. Ihanat kranssit!

  VastaaPoista
 4. Ihania kransseja! Ja paikka niiden tekemiseen on kyllä upea!

  VastaaPoista