Kuusi kuvaa kesästä

 
Sain Saralta haasteen, jossa valitaan kuusi tunnelmallista kuvaa menneestä kesästä. Haasteet on kivoja! Tässäpä minun valitut kuusi kuvaa. 

Ensimmäisessä kuvassa on tulppaaneja, jotka kukki vielä kesäkuun alkupuolella ihan täysillä. Viileän kevään ansiosta tulppaanit kestivät hyvin ja kukinta oli todella pitkä. Nämä ripsureunaiset ja kerrotut tulppaanit on ihastuttavia
Tätä pikku veitikkaa seurailin yli puolipäivää, sillä sen käytös huolestutti. Se vaihteli paikkaa, liikkui verkkaisaan ja lopen jäi paikoilleen pitkäksi aikaa. Kävi mielessä, että olikohan se sairas vaiko vain väsynyt? Jossain vaiheessa huomasin sen kadonneen, joten vointi jäi mysteeriksi. 
Keskikesällä kasvihuone puettiin jälleen kerran juhla-asuun kun perheen kuopus vietti ystävineen syntymäpäiviään. Tämä on osoittautunut kyllä kullanarvoiseksi lisätilaksi, sillä täällä on juhlittu jo neljät syntymäpäivät ja kahdet valmistujaiset. 

Elokuun alkupuolella mustilan hortensia aloitteli kukintaansa. Auringonvalo siivilöityi kauniisti kukintojen läpi.
Viime kesänä sidoin ensimmäiset tilauskimput ja tämä matkasi tupaantuliaislahjaksi uuteen kotiin. Kimppujen ja asetelmien tekemistä odotan jo kovasti tulevaltakin kesältä! 


Loppukesän viimeisinä hellepäivinä perhoset suorastaan hullaantuivat ja koskaan aiemmin ei meidän pensaissa ole yhtä aikaa ollut niin paljon perhosia. Suorastaan ruuhkaa! 

Tämä haaste on kiertänyt jo aika monessa blogissa, joten en nyt haasta ketään erikseen. Jos et haastetta ole kuitenkaan saanut vielä niin nappaa ihmeessä mukaasi ja jätä kommentti niin osaan tulla katsomaan. 

Leppoisaa lauantai-iltaa Sinulle! 


12 kommenttia

 1. Minulla ei ole ollut noita ripsureunaisia tulppaaneja, pitäisi varmaan kokeilla. Kasvihuoneesi on niin ihana, montakohan kertaa olen jo tämän todennut?! Kaunis mikä kaunis - ja varmasti on hyvä tila juhlien aikaan. Kiva tuo viimeinen kuva hortensian kukasta ja perhosesta.

  VastaaPoista
 2. Hieno tuo tilava kasvihuone, upea juhlatilana! Ihanat kesäkuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvihuone on osoittautunut kyllä moneen toimintoon sopivaksi ja muuntuvaksi :)

   Poista
 3. Ihania kuvamuistoja viime kesältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi seuraavaan kesään ei ole enää pitkästi :)

   Poista
 4. Blogissani on sinulle keväthaaste:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitääpä ottaa se seuraavaksi aiheeksi :)

   Poista
 5. Mainio kesäolohuone tosiaan ja kaunis. Ihailin tuota mieletöntä tulppaania ekassa kuvassa. Jää vain arvoitukseksi mikä oravalla oli, ehkä oli tosiaan sairas...

  VastaaPoista