Projektin tilanne nyt ja vähän muutakin

Urakka on edistynyt ihan mukavasti. Kivituhkakasa on pienentynyt ja multaakin olen ehtinyt penkkiin jo kuskata. Eilisen päivän satoi vettä ja tänään työpäivä venyi niin pitkäksi, etten pariin päivään ole ehtinyt kotityömalle. Onneksi loppuviikoksi on luvattu komeita kelejä ja lämmintäkin, joten eiköhän tässä päästä huomenissa jo jatkamaan. 


Oma silmä ei vielä ole oikein tottunut siihen, että se koivu on tuosta pois. Tuntuu todella avaralta! 

Vielä jaksaa pihalla kukat kukkia. Ruusussa näytti olevan kymmenkunta nuppua ja täytyy vain toivoa, että loppuviikon lämpö riittää ne avaamaan. Edellisen kukinnan jälkeen leikoin verenpisarasta kaikki kukkineet kukat ja siemenet pois ja kas, se intoutui uudestaan kukkimaan! Tämän kun saisi vielä menemään talven yli niin olisin onnellinen :)
 


Viiruhelpi, päivänlilja, nauhus ja syyshohdekukka.


Lilja, syysleimu ja punalatva.                  


Hortensiakin on muuttanut kukkiensa väriä pitkin kesää. Alun punaisista tuli seuraavaksi ihan limenvihreät ja sitten rusehtavat. Nyt väri on taittumassa jälleen kauniin punertavaksi. Hassua!

 

1 kommentti

  1. Hyvältä näyttää pihallasi. Hortensioiden väri riippuu usein maan happamuudesta. Emäksisessä maassa kukan väri on vaalean punainen, happamassa sininen. En tiedä mikä lajike on kysymyksessä, mutta uskoisin lannoituksen vaikuttaneen värisävyn vaihteluun.

    VastaaPoista