Vielä on lunta jäljellä

Hieman kaihoten olen lukenut useita blogeja, joissa on jo päästy pihalla tositoimiin. Tein kierroksen omalla pihalla sunnuntaina ja totesin, ettei sinne vielä ole mitään asiaa. Ainakaan kuopsuttelemaan.
Luntakin vielä meillä on ja mikäli kuulin säätiedoitusta oikein niin lisääkin olisi ensi viikolla tiedossa. Murr! 


Tuossa etureunan penkissä näkyi kuitenkin pieniä kasvun alkuja. Ja  koska tuonne ei voi tätä pikkuhiljaa patoutunutta energiaa tuhlata, päätin tehdä vähän lisää kylvöjä! 
Pyörähdin eilen Lidlissä ja silmiini osui minikasvihuoneet erilaisine kasvatettavineen. Päädyin sitten kausimansikka Reginan valintaan. Pakkaus sisälsi kylvöastian ja kannen, kasvualustan (turveseos) ja siemenet. Helppoa kuin heinänteko! Eikä hintakaan kukkaroa kirvellyt, 1,49€. 


NAM!

8 kommenttia

 1. Meidän pihalla on varjopaikoissa lunta vaikka kuinka paljon ja muualla niin märkää, ettei sinne vielä kehtaa mennä rapsuttelemaan.
  No eipä viimeisin hankinta paljon lompakkoa kuihduttanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän ne lumet tuosta lähde kun on aika. Pitää vaan malttaa ja tehdä muita juttuja odotellessa.

   Poista
 2. Oi tahtoo kans tuommosen kylvöjutskan!! Helppoa. Ja äläpä kuule yhtään murehi, tai toki.. Mutta kun täälä sitä lunta on metri tolkulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä kun on tuo mieli niin malttamaton näin keväällä =)

   Poista
 3. Sama täällä, eipä ole pihahommiin vielä asiaa. Tänään kiertelin pihalla ja kun tarkasti katsoin, niin krookuksen alkuja pilkotti hieman mullan alta.

  VastaaPoista
 4. Krookusten nouseminen onkin varma kevään merkki! Enpä muuten huomannut niitä ollenkaan....

  VastaaPoista
 5. Moi Satu! Blogissani olisi sinulle haaste. :) Meillä ei enää lunta näy, mutta on niin kylmää keliä, että eipä viitsi vielä mennä perennapenkkejä siivoamaan. Pakko malttaa mielensä, vaikka se välillä vaikeaa onkin.

  VastaaPoista
 6. Kiitos haasteesta! Yritänpä käydä poimimassa mukaani ja vastailla mahdollisimman pian =) Meillä muuten sataa juuri nytkin lunta, en tykkää:(

  VastaaPoista