Arkikuvahaaste 3/5

Pääsiäisen pyhät on sitten vietelty ja palattu arkeen. Ajatukset kääntyivätkin jo ensi viikkoon ja vappuun. Kauppareissulla ostin tarvikkeet simaa varten ja teinkin kahteen sankoon. Luulen, että vielä pitää huomenna laittaa yksi annos lisää, on se vaan niin hyvää! 


Ohje on suoraan fariinisokeripussin kyljestä. Ohjeesta poiketen ripottelin pinnalle kuivahiivaa enkä laittanut tuorehiivaa. Tälläkin onnistuu. 

Pakko tähän loppuun laittaa aiheesta poikkeava kuva. Kylvin nimittäin 20.4. kesädaalian siemenet ja tänään, kolmantena päivänä kylvöstä näyttää tältä:


Hurja on vauhti!

 Sain tämän arkikuvahaasteen PPDecoran Pialta ja ideana on postata viitenä päivänä kuva/kuvia omasta arkielämästä ja haastaa jokaisen päivän kohdalla joku toinen bloggaaja.

Tämän päivän haaste menee Ryytimaan Minnalle , ole hyvä!6 kommenttia

 1. Ohhoh, onpas daalioilla hoppu. Minulla taitaa jäädä simat ensi kertaa laittamatta, kun tuntuu, että juojia ei ole paikalla. Ehkä munkit pitää silti paistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiire tuntuu olevan:)
   Munkkeja täälläkin meinataan simalle kyytipojaksi vielä paistella. Naminami!

   Poista
 2. Totta tosiaan, Wappu on jo ihan pian! Kylläpäs kylvöksillä on kiirus :)
  Mukavaa torstaita Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa tässä olla kylväjälläkin vähän turhan hoppu. Tuota vauhtia kun kasvavat niin tilanpuutehan tässä kohta tulee. Kasvihuoneeseenkaan ei ihan vielä voi viedä kun öisin on kylmää....
   Kivaa viikonloppua Sinulle!

   Poista
 3. Simaa olen joskus tehnytkin, ei vaan joka vuosi tule kyllä jostain syystä tehtyä.. Munkitkin meinas laiskuuttaan jäädä paistamatta, mutta jospa sitä viikonloppuna kokeilis tehä sotkun munkkeja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin ollaan vasta viime vuosina kunnostauduttu näissä vappupuuhissa. Nyt tuntuu että ehdottomasti pitää olla sekä simaa että munkkeja. Ja eikun leipomaan!

   Poista