Mikä mättää...

... kun ei tahdo olla virtaa oikein mihinkään?

 Täällä kyllä käyn melkein päivittäin lukemassa muiden juttuja, mutta omaan ei tahdo irrota jutun juurta sitten millään. Ilmeisesti tarhuri on vielä jonkin asteisessa talvihorroksessa tai sitte syvähkössä koomassa. Jokin lääke tähän pitäisi nyt löytää ja pian!

Lähetin rakkaalle puutarhaystävälle useamman pussillisen siemeniä ja ajattelin siinä samalla saavani jonkinlaisen kipinän taas tähän hommaan, mutta ei. 
Viikolla tuli Kodin Kukat taimiluettelo ja sieltäkin yritin saada jotain innostusta, mutta tuloksetta. Yleensä selailen tuonkin kuvaston heti hiirenkorville, mutta nyt riitti yksi läpilukaisu. En ymmärrä? 

Bannerin kuvan sentään sain vaihdettua ja siitä tulikin nyt reilusti keväisempi. Että ehkäpä se tästä taas lähtee:)
Ei mulla muuta. 

-Satu- 
 

16 kommenttia

 1. Minullakin on hieman tahmeaa:) Taimi kasvatukseen koetan saada inspiraatiota. Nämä pakkaset vievät loputkin innostuksen rippeet. Ehkä tämä vielä vaihtuu iloiseksi puutarhuroinniksi;) Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tämä talvi! Onneksi on ollut muutamia ihanan aurinkoisia päiviä välillä. Mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 2. Nautitaan vaan talvesta, ainakin aurinkoisina päivinä. Kyllä se maaliskuu sitten herättelee uinuvat puutarhurit. Mikäs kiire tässä. Viime vuonna heiluin ihan liian aikaisin siemenpussien kanssa ja tuloksena oli pitkiä honteloita roikkoja, jotka katkesivat ulos siirrettäessä. Nyt koitan olla viisaampi. Onko bannerissa koristeomenapuu? Kauniit kukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisikin asennoitua uudella tavalla ja vaan nautiskella:) Ehtiihän sitä sitten keväämmällä. Tuokin on ihan totta että kylvöjen kanssa ei saisi olla liian hoppu.
   Koristeomenapuu Makamik siinä sulostuttaa ihanalla kukinnalla. Viime vuonna kukki vähän maltillisemmin, mutta 2014 puut oli ihan täynnä kukkia. Meillä on niitä kaksi tuossa pihan etureunassa, lammen takana.

   Poista
 3. Kyllä se innostus varmaan nostaa vielä päätään, kunhan kevät on hieman pidemmällä.

  VastaaPoista
 4. Aika ei vaan vielä ole kypsä, innostus tulee varmasti vielä. Nythän on kuitenkin vasta helmikuun alku. Älä sure!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Eiköhän se tästä pikkuhiljaa: Kiitos!

   Poista
 5. Ihana banneri! Voihan joskus jättää kylvöt vähemmällekin, jos ei tunnu innostusta löytyvän. Itse en viime keväänä paljon sisäkylvöjä tehnyt, mutta nyt tuntuu taas intoa olevan. Voihan keväästä nauttia muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaiset on fiilikset tällä hetkellä ja luulen, että tänä vuonna mennään pääasiassa valmistaimilla. Vähän on kuitenkin saatava jotain uutta kasvua alulle, mutta katsotaan nyt milloin sen innostuksen aika tulee:)

   Poista
 6. Voi miten kaunis tuo sinun uusi aloituskuvasi!
  Olisko niin, että kehosi ja mielesi latautuvat nyt vain kunnolla uuteen kevääseen? Kun kevät etenee niin eiköhän Satupuutarhassa ole taas täysi höyry päällä ja uutta projektia pukkaa...Ainakin mikäli vanhat merkit pitävät paikkaansa!
  Ihana oli siemenpussilähetyksesi, niitä olen hypistellyt:) Rentoillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuopa olikin kivasti sanottu: rentoillaan! Niin tehdään!

   Poista
 7. Vähän samat tunteet täällä: olen ostanut vaivaiset 2 siemenpussia kesäkukkia;) Vielä ei tosiaankaan ole kiire kylvöjen kanssa. Maaliskuulla ehtii hyvin monia vielä kasvattaa. Keijunmekkoa pitäis laittaa kasvamaan, muulla ei niin kiire.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuukin olevan aika yleistä...mikä lie pöpö se tällainen innottomuus sitten onkaan. Välillä voi ottaa iisimmin:)

   Poista
 8. Mä en ole vielä ikinä kasvattanu siemenestä melkein mitään, mutta muuten olen kyllä innokas puutarhuri. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos tulisit vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siemenestä kasvattaminen on kyllä kokeilemisen arvoinen juttu! Kiva kun tulit Satupuutarhan matkaan. Olenkin tainnut jo käväistä blogissasi, mutta täytyypä tulla uudemman kerran:)

   Poista