Hyllykkö kasvihuoneeseen

Lauantaipäivä vietettiin ulkosalla, koska sää oli niin upea. Ollaan miehen kanssa molemmat kuitenkin sen luontoisia, ettei osata ihan vaan olla. Niinpä tekaistiin tuonne kasvihuoneeseen taimille hyllykkö. 
Ihan hatusta tätä ei vedetty vaan olin siitä puhunut jo keväällä. Että sittenkun muut hommat, remontti ja sauna on valmiita. Jos vielä jaksaa, niin tällainen olis kiva. 

Malli oli selvillä, sitä vielä Pinterestin ideakuvasta tiirailtiin ja sitten ei muuta kuin etsimään sopivaa värkkiä. Ja löytyihän sitä! Vähän mittailtiin ja katkottiin puutavara oikeaan mittaan. 


Malli on todella yksinkertainen eikä kokoamisessa mennyt lopulta kauaa. Tähän hyödynnettiin myös kasvihuoneessa ennen hyllynvirkaa toimittaneet, vanhat saunanlauteet, jotka sai lähteä. Mitään en osaa kuitenkaan heittää pois, jos se on käyttökelpoista tavaraa. Niinpä lauteillekin suunnittelin heti uuden "elämän".
 

Tässäpä hylly koottuna. Tähän vielä uusi väri pintaan niin sitten on valmista. Hioin hyllyt ennen maalaamista, jotta väristä tulisi tasaisempi. 
 

Nyt on uusi väri pinnassa! 

Kasvihuone on kokemassa muutoksen tässä kesän aikana (toivottavasti), joten lisää aiheesta on luvassa tuonnempana. Seuraavaa projektia varten tarvitsisin purkutiiliä aikamoisen läjän. Jos tiedät jonkun jolla tässä Ylivieskan lähistöllä olisi myydä edullisesti tai jopa antaa niin saa vinkata :)

Idearikasta viikonalkua Sinulle!

11 kommenttia

 1. Näppärä hyllykkö. Toivottavasti löydät purkutiiliä. Me ei aikanaan löydetty, joten ostettiin antiikkitiiliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pidetään peukkuja, että jostain löytyisi noita tiiliä. Tai sitten muutetaan suunnitelmaa :)

   Poista
 2. Kiva hyllykkö. Mieheni teki keväällä minulle uuteen kasvihuoneeseen vähän vastaavanlaisen ja siinä on hyvä pitää esim. kukkia.
  Onnea tiilien etsintään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on tällaisia miehiä jotka osaavat toteuttaa vaimojensa toiveita:)

   Poista
 3. Tulipa hyvä hyllykkö! Eikä tosiaan ole vaikean näköinen tehtävä, enempi on viitseliäisyydestä kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aina se aloittamisen vaikeus, mikä jarruttaa monia hommia:) Tämäkin muotoutui vasta tehdessä. Korkeusmitta oli ainut mikä oli tiedossa kun alettiin tekemään;)

   Poista
 4. Onpa pätevän näköinen hylly. Tuommoisia voisi olla pihalla useampiakin. Kasvihuoneeseen minäkin voisin haluta tuommoisen, jos sinne vain mahtuisi. Purkutiilistä ei minulla ole mitään hajuakaan. Sitä olisimme itsekin tarvinneet, kun laitoimme kasvihuoneeseen tiililattian. Piti sitten laittaa lattia uusista ostotiileistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Taisin jo ääneen miehelle sanoakin, että kasvihuoneeseen voisi mahtua toinenkin tällainen. Materiaaliakin jäi vielä:)
   Purkutiilien kanssa pitäsi kyllä käydä aikamoinen tuuri, mutta katsellaan...:)

   Poista