Syksyn värejä?

En tykkää syksystä yhtään, muistatte sen varmaan. En haluaisi millään luopua kesästä, vaikka toisaalta tauko puutarhahommissa onkin tervetullutta kesän uurastuksen jälkeen. 
Koulujen alkaminen vaikutti muka omaankin päivärytmiin niin, että illat on olleet tiukkaan aikataulutettuja nekin. Ja meidän koululaiset on sentään lukiolainen ja kutosluokkalainen! En tiedä mihin vuorokauden tunnit häviää, mutta täälläkään en ole ehtinyt kuin pyörähtää hätäisesti muutamat postaukset lukemassa. 
Pihalla kävin kiertelemässä kuitenkin yhtenä iltana kun ei satanut.Kaikki värit ei kuitenkaan olleet niin syksyisiä. Pikemminkin hempeän keväisiä pastelleja.

Aika mukavia päiviä sään puolesta on viime päivät olleet. Viikonloppuunkin ehkä vaan paranee. Kukkasipuleita tässä varmaan pitäisi alkaa katsella sillä silmällä. Varovasti tänään kurkkasin Eurobulbin nettisivuja. En tiedä uskaltaako tarkemmin katsellakaan =)

 

10 kommenttia

 1. Kaunista kesäistä kukintaa on puutarhassasi vielä. Syksy tuo omat kiireensä koulujen alkamisen myötä ja arkeen tulee uusia kuvioita. Kaunista syksyä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Syksy viälä menettelöö, mutta talavesta en piittaa. Vois tulla heti kevät :)
  Puutarhassas kukkii viälä hianosti. Purppurapunalatvaki nii terhakas. Tosi hyvät kesäkukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät on minunkin ehdoton suosikkivuodenaika! Toisaalta jos näitä kahta ei olisi välissä niin tuntuisiko se kevään saapuminen sitten niin ihanalta...?

   Poista
 3. Onkohan nyt jonkinlaista blogiväsymystä ilmassa. Minäkään en ole lukenut, enkä etenkään kommentoinut blogeja piiiiitkääään aikaan. Postauksessakin oli minulla liki kuukauden tauko.
  Purppurapunalatva on mahtava perhoskukka. Puutarhalla käydessä juuri niissä oli eniten perhosia ja innoituinkin haaveilemaan purppurapunalatvaa omallekin pihalle, mutta nyt ei oikein ole niin korkealle kasville mitään paikkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku tauko on välillä paikallaan. Puutarhalla pitäsi käydä katsomassa mikä siellä on meininki. Kukkasipuleita voisi vähän ostaa. Olikohan siellä nyt irtomyynnissä? Joskus on ollut.
   Sitten kun löydät sopivan paikan tuolle punalatvalle niin käyt hakemassa multa jakopalan:)

   Poista
 4. Kauniita ruukkuistutuksia. Tuo verenpisara erityisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verenpisarasta tykkään itsekin kovasti. Viime vuonna niistä kasvoi vaan paljon kookkaampia. Yritän nyt talvettaa nuo, jos siinä onnistuisi. Se on ollut aika haastavaa.

   Poista
 5. Ihanan värinen tulikruunu! Onhan sulla siellä vielä paljon kauniita kukkijoita. Olen samoilla linjoilla kanssasi. Syksy ei oikein nappaa. Nyt olen yrittänyt ottaa tähän positiivisemman asenteen. Nautin niin kauan kuin voin puutarhatöistä ja kai sillä talvellakin jokin tarkoitus on. Pakollinen tauko, että voidaan sitten taas keväällä vouhottaa kahta kauheammin. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tuo luonto viisas kun on järjestänyt meille hörhöille tällaisen pakollisen tauon :) Vois mennä muuten maku koko hommaan jos pitäis ympärivuotisesti vouhottaa samalla innolla!

   Poista