Ruusumaniaa...

Mikä siinä onkin, että kun jokin taho mainostaa kukkia alella niin minä lankean oitis? Jokin viikko sitten Korpikangas myi loppuja perennoja puoleen hintaan. Minä tyttö naputtelin tilauksen kun yhtäkkiä katsoin tarvitsevani kaikenlaista lisää. Posti kiikuttelikin reippaan viikon päästä seuraavat: 
 • kiinanpioni Pink Panther
 • kiinanpioni (patiopioni) Dublin
 • kiinanpioni (patiopioni) Kiev
 • tarhapäivänlilja Double Pink
 • tarhapäivänlilja Moroccan Sunrise
 • kurjenmiekka Contrasts in Styles
 • kurjenmiekka Pink Parfait
Kaikenlaista sitä puuttuikin 😂 , enkä edes tiennyt ennenkuin törmäsin tuohon alennussähköpostiin! Pari päivää sitten kuulin työkaverilta, että Halpa-Hallissa myytiin loppuja kesäkukkia puoleen hintaan. Unohdin jo tuon, mutta sitten tuli muuta asiaa kyseiseen kauppaan ja kas, kauppakassiin oli ilmestynyt kolme kappaletta teehybridi ruusuja! Ja puoleen hintaan eli 2,97€/kpl. 
Yritin googlata ruusujen nimillä, mutta enpä saanut mitään tuloksia. Olisiko sitten jotain "kauppanimiä" olleet eivätkä oikeita lajikenimiä? 
Tänään piti vielä hakea täydennystä. Ajatuksena oli saada yksi köynnösruusu lisää ja sainkin, sillä tuo Double Apollo oli ainoa köynnösruusu jota oli enää jäljellä. Yhtä ruusua on kuitenkin vähän nolo ostaa, joten nappasin sille kaveriksi valkoisen White Parfum -teehybridin.Ennestään tuolla purkeissa odottaa ne Lidlistä keväällä ostetut ruusut. Kaksi niistä on hyvällä kasvulla, yksi vähän nuuruu jotakin. Toivottavasti pääsen ne pian istuttelemaan. Täytyy vaan jaksaa vähän vielä odottaa, että saadaan viimeisin projekti valmiiksi...😉

 

16 kommenttia

 1. Hyvät ostokset eikä ollut hinnalla pilattuja ruusuja. Mun Lidlin ruusut on maassa, toinen voi paremmin kuin toinen mutta molemmissa sentään on uutta kasvua. Ennemmin toivonkin että kasvattaisivat juurta tämän ekan kesän ja versoja vasta ensi vuonna.

  VastaaPoista
 2. Voi että miten ihania ostoksia! Minäkin ostin keväällä Lidlin ruusuja, kun tuntuvat kukkivan ihan superhyvin koko kesän. Ja uudetkin lähti kasvuun hyvin. Pioneihin olen jotenkin hurahtanut vasta nyt. Ruusupenkki alkaa jo kasvaa kivasti, Pioneille on vielä muutama paikka vapaana :)

  VastaaPoista
 3. Hih, ku halvalla sait. Minulla on ollut sama meininki nyt parina päivänä. Ensin ruusuja, sitten havuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sulovilénit tuli taas tehtyä! Havuja olis ollu täälläkin tarjolla, mutta niille ei oikeasti ole paikkaa mietittynä...vielä ;)

   Poista
 4. Onneks me asutaan täällä maalla jossa ei oo kovin kauppoja mistä ostella taimia...muuten mulle kyllä kävis ihan samallai :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on aika paha asua tässä kylän pinnassa :) Niin ja kaverit kyllä muistaa mainostaa jos ovat tarjouksiin törmänneet!

   Poista
 5. Se on jännä, miten taimistolle tai kasveja myyvään nettikauppaan eksyessään huomaa puutarhastaan puuttuvan yhtä sun toista kasvia. ;)
  Mielenkiintoiset ostokset. Hyvää kasvua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa asiaa jaksan ihmetellä vuodesta toiseen...:)

   Poista
 6. Alennusmyynnit ovat vaarallisia. Hienoja kasveja olet löytänyt, osa noista kelpaisi minullekin :) Harmi, että täällä ei ole Halpa-hallia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, pitäisi ymmärtää pysyä pois tuollaisten houkutusten läheltä :)

   Poista
 7. Alet laskevat ostokynnystä vakavasti. Onnea uusille ruusuille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä, miten vasta kotona astui järjen ääni kuvaan ja tuli mietittyä, että onkohan näillä mitään toivoa selviytyä edes ensi vuoteen..Kiitos, onnea taidetaan tarvita:)

   Poista
 8. Onnea ja kasvatuksen iloa! Toivottavasti kasvisi menestyvät. Itse missasin kokonaan tuon Halpa-hallin alen reissun vuoksi. Ehkä sieltä jotain olisi mullekin löytynyt. Ehkä muista puutarha-aleista sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena! Eipä haittaisi vaikka jokunen ale jäisikin välistä :) Toisaalta aleostoksista tulee niin hyvä mieli, että ne jaksaa ilahduttaa pitkään!

   Poista