Sinivalkoista -haaste

Navettapiika haastoi Sinivalkoista -haasteella Suomi100 hengessä. Pitää sisällään siis sinisiä ja valkoisia kuvia. Haasteen on alunperin laittanut matkaan Tiiu Puutarhahetki -blogista. Haaste menee näin: 

"Haasteen tarkoituksena on juhlistaa Suomi100-juhlavuotta sinivalkoisin kuvin/postauksin. Kuvien ei ole pakko olla kukista ja puutarhasta, vaan kaikki kauniiksi ajattelemasi sinivalkoinen käy."

Haasteen säännöt: 
 1. Kerro postauksessasi, kuka haasteen aloitti (Tiiu/Puutarhahetki-blogista)
 2. Tee postaus, jossa sininen ja valkoinen ovat pääroolissa
 3. Haasta kolme tai useampi blogiystäväsi mukaan
 4. Käy kirjoittamassa postauksesi www-osoite Puutarhahetki-Suurien unelmien puutarha -blogin Sinivalkoista-haaste -postauksen kommenttikenttään

Lähdetään liikkeelle kevään ensisulostuttajilla, sinivuokoilla. Tämä jos mikä kuuluu Suomeen ja sopii tähän väriteemaankin kuin nenä päähän!


Toukokuussa maa oli lumesta valkoinen. Kuva otettu 20.5.2017. 


Toiset kevään sulostuttajat ovat narsissit. Kuvassa herkän kauniin valkoinen, jonka nimeä en kuitenkaan muistiinpanoistani löytänyt.


Aika harvoin tulee orvokkeja laitettua, vaikka se onkin nimikkokukkani 😊 Näihin terassin seinäamppeleihin valikoitui kuitenkin siniset ja valkoiset orvokit, ihan vahingossa Suomi100 -hengessä!


Valkoinen syreeni `Tammelan Kaunotar`kukki viime kesänä erityisen runsaasti. Liekö arvannut, että viimeisen kerran sulostutti meidän pihaamme. Syksyn tullen pensaat muuttivat kaikki uusiin koteihin. Toivottavasti sulostuttavat ensi kesänä uusien omistajiensa puutarhoja yhtä kauniisti ♥ 
 

Pihalammen reunalla asusteleva siperiankurjenmiekka rehevöityy vuosi vuodelta. Väritys on kaunis sinivalkoinen. Pitäisi varmaan jo kohta jakaa...


Tämä kurjenpolvi menee ehkä jo vähän lilan puolelle, mutta enemmän taittaa kuitenkin siniseen. Sattuipa samaan kuvaan lumipalloheiden kukinnon pudonneita terälehtiäkin tuomaan valkoisen värin mukaan. 
 

Tähän loppuun Suomen lippu olisi ollut se piste iin päälle, mutta emme omista lipputankoa saatikka lippuakaan. Joten sen osuuden voit kuvitella itse :) 

Haastanpa mukaan vielä seuraavat blogit: 

21 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Ensin tuntui, että löytyyköhän mitään, mutta niinpä vaan kuva-arkisto pääsi yllättämään :)

   Poista
 2. Kivasti vaa löytyy sinivalakoosia kuvia. Ja son hyvä ku kaikki aiheet käy, kuhan färit on passelit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ei vaan tuu kuvailtua paljon muita kun nuita kukkasia...;)

   Poista
 3. Ihana postaus ja niin kauniita sinivalkoisia..Nuo syreenit on ihan mun lemppareita..se tuoksu Ah!!:) Leppoisaa viikonjatkoa❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ♥ Syreenit tuoksuu kyllä ihanalta. Saas nähdä kuinka jään kaipaamaan tuota valkoista...onneksi pihalla kasvaa vielä unkarinsyreeni :)

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia, ihanista sinisistä ja valkoisista kukista. Tammelan kaunotar on suosikkini. Hyvää tätä alkanutta vuotta! PS. Blogissani on meneillään arvonta, käy kurkkaamassa: www.parasta-aikaani.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Kyllä nuo sinivalkoiset kukkaset ovat kauniita! Ihana siperiankurjenmiekka!

  VastaaPoista
 7. Kiitos herätyksestä ;) Vastailenpa pikapuoliin!

  VastaaPoista
 8. Upeita kuvia! Kiitos, että lähdit mukaan haasteeseen!💙 Lisään postauksesi linkin haasteeseen vastanneiden listalle blogiini tänä iltana. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiiu haasteesta! Näihin on mukava vastailla.

   Poista
 9. Ihan sinivuokkokuva ja kaikki muutkin sinivalkoiset kukkakuvat kauniita.Mukava oli tutustua blogiisi, hyvää kevättalven jatkoa sinulle! inkeri puutarhurintytar.blogi.net

  VastaaPoista
 10. Kiitos haasteesta! Täytyypä tässä tarttua siihen jossain muodossaan.

  VastaaPoista