Ruusujen lumoissa

Ruusut on mun uusi rakkaus! 
Vai voiko tällaista näkyä jotenkin vastustaa? 


Kuvan ´William Baffin´ on tänä kesänä intoutunut valtaisaan kukintaan ja mikäs siinä, mulle kelpaa kyllä! 


 Mehiläiset tykkää myös, sillä näissä käy koko ajan surina ja pörinä :) 


Ruusupenkki alkaa näyttää siltä kuin se olisi paikallaan ollut aina. Jännä, miten nopeasti muisto vanhasta unohtuu. Eihän tämä ole tässä muodossa kuin vuoden vanha vasta. Villiviinit ja ´William Baffinit´on istutettu tähän v. 2016 ja kaikki loput ruusut viime kesänä.  
 Eniten yllätti sitkeydellään Halpa-Hallin alesta ostamani jalo?ruusut. Keväällä näytti ettei mitään nouse, mutta kaikki ovatkin nousseet ja puskevat jo nuppuja. 


Vähän harmittaa kun oikeita lajikenimiä näille en tiedä. Tuo Double Princess lienee jokin kauppanimi. Teehybridi ruusuja tämä kuitenkin on ja väri on todella kaunis ♥ 

Ruusupenkin reunalla kasvaa maanpeiteruusulajikkeista ´The Fairy´, ´Sommerwind´ja ´Swany´. Niiden väliin istuttelin pieniä ruukkuruusuja, joita hankittiin nuoremman poikamme lakkiasiin viime keväänä. Hyvin olivat talvesta nekin selvinneet. Maanpeiteruusu ´Sommerwind´
 Tähän penkkiin ei sitten muuta mahdukaan.

Mulla on eka viikko kesälomaa kohta takana ja paljon on suunnitelmia tuleville viikoille myös puutarhaan liittyvää, joten kannattaa pysyä kuulolla :) 
Leppoisaa sunnuntai-iltaa sinulle! 
 

17 kommenttia

 1. Mä niin jaan sun fiilikset ruusujen kanssa. Ja vuosi vuodelta näky penkissä vain komistuu, jos talvehtiminen onnistuu. William Baffin on erittäin hyvin ja pitkään kukkiva kanadalainen. Tykkään siitä itsekin hurjasti. Kanadalaiset on erittäin varteenotettava vaihtoehto aroille ryhmäruusuille, jotka näyttävät hyvin viihtyvän puutarhassasi myös. Nauti lomastasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. WB kyllä pääsi yllättämään! Olinhan sen istuttaessani toki toivonut runsasta kukintaa, mutta tämä ylitti kaikki kuvitelmat ♥ On nautittu lomasta ja vielä pari viikkoa jäljellä :)

   Poista
 2. Ruusut ovat ihania. Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieli tekisi lisääkin, mutta onneksi tällähetkellä ei paikkaa ole! Kiitos, loma on ollut tähän asti mukava ja kelit hellineet ♥

   Poista
 3. Ihania ruusuja. Niitä ei todella voi vastustaa. ❤️

  VastaaPoista
 4. Niin että voiko vastustaa..no varsinkin näiden kuvien jälkeen, EI voi:) Ruusut on niin kauniita♥ Siellä näyttää aivan ihanalta! Leppoisaa alkavaa viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusiakin jo silmäilin puutarhalla käydessäni, mutta onneksi juuri nyt ei tilaa ole ;)

   Poista
 5. Aivan mahottoman ihanilta näyttävät ja varmaan myös tuoksuvat. Näyttävät menestyvän hyvin!

  VastaaPoista
 6. Ihan täyrelline pergoola ruusuuneen. Oi jestas tuata Wiliamia, mikä kukkarunsaus. Ostin sen kans keväällä ja kukkaa pukkaa reppana isorikkojen kukintojen seas. Ei oo viälä pituurella pilattu. Rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Williamin pisimmät varret kurottelee jo reilun metrin korkeuteen, joten odotahan vain! Rennosti on otettu ♥

   Poista
 7. Voi miten kauniilta näyttää ja totta, ihan kuin tuo penkki olisi jo ollut kauan tuossa, niin rehevän ja valmiin näköinen. Todella ihania ruusuja, mitä väliä nimistä, kauneus voittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai niillä nimillä oikeastaan mitään väliä, tykkään vaan kirjoitella hankinnat muistiin itselle. Näillehän voisi antaa itse haluamansa nimet :)

   Poista
 8. Aivan ihania ovat ruususi! Ja aika mukavat lomasäät sinullakin:)Oikein rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt on olleet kelit kohdallaan, ei voi valittaa! Rennosti ollaan otettu ♥

   Poista