Pionien kukinnan pelastusoperaatio vol.2

 Vuosi sitten kirjoittelin pionien kukinnan hiipumisesta ja toimenpiteistä sen pelastamiseksi. Postaukseen pääset tästä. Operaatio oli kannattava, sillä kukkia on tullut ihan julmetusti!





Sivunuppuja pioneissa on ollut aiemmin vain muutamissa, mutta nyt oli selvästi enemmän. Joissain kukkavarsissa jopa 5 nuppua! 




En tiedä sattuiko nyt vaan parempi pionikesä ihan yleisestikin, sillä paljon on ollut somessa runsasta kukintaa. Haluaisin kyllä uskoa, että tuolla luujauholla olisi ollut oma osuutensa asiaan. Aika moni pioniharrastaja sen nimeen kuitenkin vannoo. 



Aiemmin vain Sarah on tehnyt kukkia niin paljon, että olen niistä raaskinut kimppuja tehdä. Nyt on voinut tehdä monivärisiäkin kimppuja kun jokainen pioni on kukkinut reilusti. Ja niitä kimppuja on tullutkin tehtyä! 






Mulla onkin ensimmäinen lomaviikko menossa ja on ollut ihana aloitella aamut kahvikupin kera kasvihuoneessa ♥ Säiden viileneminenkään ei haittaa, sillä puuhasteltavaa riittää ja paremmin jaksaa kun ei ole niin kuuma. 

Ihanaa alkavaa viikonloppua juuri Sinulle! 

8 kommenttia

  1. No on upeaa kukintaa. Ja hieno tuli aiemman postauksen istutusalueesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt on saanut kyllä nauttia pionien kukinnasta aika pitkään, sillä vieläkin avautuu uusia ♥

      Poista
  2. Upeaa pionien kukintaa! Kyllä tuo luujauho nyt lähti kauppalistalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä hyvää ainetta! Aion laittaa kaikille tänäkin vuonna peruslannoituksen sillä.

      Poista
  3. Kauniisti kukkivat nyt pionisi ja miten nättejä kimppuja olet niistä tehnyt. Meillä kukkivat pionit ihan ilman mitään lannoitusta mutta pitää laittaa tuo luujauho mieleen, jos joskus kukinta alkaa hiipua. Hyvää viikonlopun jatkoa ja lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ollut aika luksusta tehdä noinkin monta kimppua omista kukista! Yleensä en tahdo millään raaskia.

      Poista
  4. Just luin jostakin että pionit tarvitsee luujauhoa! Sitä joutuupi hankkimaan :) Täytyy kurkata toinen postauksesi, jospa siitä selviää milloin sitä pitää antaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä tämän kokemuksen jälkeen erittäin lämpimästi! Heinäkuun loppupuolella kun antaa niin ehtii hyvin.

      Poista