Puutarhavierailulla osa 2

 Vierailumme jatkui Annelin pihalle, jossa erityisesti näkyi isossa roolissa niin pionit kuin ruusutkin. Itse sain vahvistusta sille ajatukselle, että ruusuja voi istuttaa muiden perennojen sekaan. Täällä niitä oli melkeinpä jokaisessa penkissä ja hyvin ne sinne näytti sopivan. 

Tässä pihassa isolehtiset perennat oli suorastaan jättiläismäisiä! 
Aika monella puutarhaharrastajalla puolisot tai perheenjäsenet ovat harrastuksessa mukana tavalla tai toisella. Miehen osana on usein toteuttaa vaimon ideat =D Täälläkin oli tehty köynnöskaaria, perennatukia ja koristeita. Totesimme, että sama juttu muissakin perheissä! Välillä puolisot ehkä tarvitsevat hieman pehmittelyä tai vakuuttelua, mutta lopulta ideat toteutuu. 

Itoh-pioni Bartzella sai porukan huokailemaan jo kaukaa ♥Samoin tämä Etched Salmon -pioni ♥


 Annelilta siirryimme vielä Helin pihalle. Siellä oli ihanasti yhdistelty lehtiperennoja, kukkivia, ruusuja sekä erilaisia heiniä. Polut oli tehty mukulakivistä tai puusta ja ne sopi pihaan täydellisesti! 
Etupihan oleskelualue oli melkein piiloutunut kasvillisuuden sekaan ♥ 
Olipa kyllä mukava ilta! Sitä näkee asioita ihan erilailla omassakin pihassa tällaisen jälkeen. Muutama idea kyllä tarttui matkaan ja orastava innostus David Austin -ruusuihin! Itsellä onkin sopivasti ainakin yksi penkki muutoksen alla, joten sinne voisi muutaman ruusunkin ujutella muiden joukkoon =D


2 kommenttia

  1. Tällääne kiarros on oikee hyvä irea! Hianoja puutarhoja ja kiarroksilta jää aina joku hyvä irea muhimahan omahanki päähän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta! Täältä jäi muhimaan muutamakin idea itselle :)

      Poista