Puutarhavuosi 2023

Taakse jäänyttä vuotta 2023 voisi kuvailla yhdellä sanalla: RENTO. Tämä oli se vuosi kun pääasiassa nautittiin siitä, mitä ollaan viime vuosina saatu aikaan. 






Kimppuja ja asetelmia tuli tehtyä sekä itselle, että ystäville. 





Kesään kuului myös puutarhavierailut. Meidän puutarhaan paikallinen puutarhaseura teki Eino Leinon päivänä pihavaelluksen. Ihania kohtaamisia samanhenkisten ihmisten kanssa ♥ Avoimet puutarhat -teemapäivänä kävimme tutustumassa Kerimäellä hurmaavaan metsäpuutarhaan. Olikin ensimmäinen kerta kun kävin jossain muualla teemapäivänä kuin omalla paikkakunnalla. Nyt olimme sopivasti kesälomareissulla Punkaharjulla niin siitä oli nätti käydä. 




Ensimmäinen hallayö 31.8. säikäytti ja sai suojaamaan daalioita harsolla. Onneksi päästiin pelkällä säikähdyksellä. 




Syksy oli lopulta pitkään lämmin ja aurinkoisia päiviä riitti. 








Lokakuun alkupuolella keräsin loput tomaatit kasvihuoneesta ja tyhjensin kasvualtaat. Nämä jälkikypsyivät hyvin ja kaikki tuli käytettyä. 



Marraskuussa tein havukransseja ja -asetelmia kasvihuoneessa ja joulukuun alussa sisustin sinne joulun. Tehtiinpä siitä juttu paikalliseen lehteenkin :) 











Näin on saatu Puutarhavuosi 2023 pakettiin ja on aika toivottaa tervetulleeksi Puutarhavuosi 2024! 
Hyvää Uutta Vuotta Sinulle ♥







8 kommenttia

  1. Kyllä välillä on lupa nauttia ja ottaa rennosti puutarhas. Teillä oliki tuan kasvihuanehenki kans kova punnerrus. Mullaki meni kesä palio rennommi ku erelliset vuaret. Hyvää uutta vuatta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä me molemmat! Eihän tässä hommassa olisikaan järkeä, jos ei välillä pysähdyttäisi nauttimaan. Hyvää uutta vuotta sinullekin ♥

      Poista
  2. Mukava kuulla rennosta kesästä👍🏻
    Ihana kun tehty juttua sinusta! Hyvää Uutta Vuotta 🌟🥀🌺🌻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lehtijutut on vähän kuumottavia, mutta toisaalta kivoja kun sun tekemiset noteerataan ihan palstoille asti :) Hyvää uutta vuotta sinullekin ♥

      Poista
  3. Kiva, että puutarha on jo siinä pisteessä, että voi halutessaan ihan vain olla ja nauttia työnsä tuloksista. Kasvihuoneessasi on tunnelmallinen joulusomistus. Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime vuonna nautittiin ja tänä vuonna on taas näköpiirissä kaikenlaista uutta ja jännittävää :) Hyvää uutta vuotta sinullekin ♥

      Poista
  4. Edellinen puutarhavuosi kuulostaa aika ihanalta, toivotaan seuraavalta yhtä ihania asioita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulenpa, että tänä vuonna touhutaan taas kovasti jotain :) Onneksi tietää, että välillä osaa ottaa rennommin kun sen aika tulee. Hyvää uutta vuotta sinulle ♥

      Poista