Eka lomapäivän puuhasteluja

Aamusta on päivä paras, näin lomallakin! Niinpä maanantaina aamukahvittelun jälkeen ryhdyimme mieheni kanssa hieman raksahommiin:)
Minä toimin lähinnä lauta- ja apupoikana. Mies hoiti sirkkelöinnin ja mittahommat. Kun osat oli kasattu, minä käsittelin ne ruskealla terassiöljyllä. 


Lakisääteiset ruoka- ja kahvitauko kuuluivat lomalaistenkin työpäivään, mutta valmista tuli silti nopeasti. Iltapäivällä portti oli jo pystytetty. Siihen se istui maisemaan kuin olisi siinä aina ollut!
 

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Olen itsekin enemmän kuin tyytyväinen :)

   Poista
 2. Hieno portti. Istuu maisemaan tosi kauniisti!

  VastaaPoista
 3. No jo on hieno! Istuu tosissaan maisemaan kuin olisi ollut siinä kauemminkin! Olikos tähän porttiin joku kaavakin/ ohje, vai keksittekö allin ja mitat päästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malli on oman valmiista portista muunneltu meidän pihaan sopivaksi. Mitattiin ihan tuossa paikalla, että kuinka korkea ja leveä halutaan.

   Poista
 4. Minäkin haluaisin pihaani tuollaisen. Pitää varmaan alkaa ite väsäämään. ;D Pysyy kai se pora ja vasara käsissä siinä missä sukkapuikotkin. ;D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aivan varmasti pysyy! Itse käytin tässä tapauksessa törkeästi hyväkseni ammattilaista :) Aikakin oli hieman rajallinen kun se piti saada pystytettyäkin vielä samana päivänä.

   Poista