Kaksi kassillista taimia

Käväisin illalla ostamassa kummipojalle synttärilahjan ja samalla ihan pikaisesti piipahdin K-Raudan ja Kärkkäisen puutarhamyymälöissä. Aika vähiin oli kasvit molemmissa menneet ja tietysti hyvä niin. Teinpä kuitenkin muutaman hankinnan.

K-Raudasta kolme tähtililjaa ja pioni Alba PlenaTähtililja on uusi tuttavuus ja pitikin kotona heti se googlettaa. Kukkien limenvalkoinen väri oli tässä se mikä viehätti. Ei varmaan tarvitse selitellä, miksi pioni päätyi tähän kassiin. Senkin googletin ja onhan se hurmaava. Katsokaa vaikka :

Tämä kuva ja lisää ihanuuksia löytyy täältä.

Kärkkäiseltä kolme mansikkaa Pink Panda-lajiketta sekä yllätysyllätys pioni Moon of Nippon.   

Noita mansikoita olen jo muutaman kerran katsellut ja kun hintakin oli kohdallaan niin poimin ne mukaani. Katsotaan mitä niistä tulee ja miten talvehtivat. No sitten lähti mukaan tuo pioni. Oli rassukka jäänyt ihan yksin sinne suurelle taimipöydälle ja mun sydän suli. Tinkasin sen vielä sopuhintaan ja kaupat oli selvät. Googlenkone näytti siitä seuraavan kuvan:


Aih ja voih! Niin on kaunis tämäkin. Jos haluat ihastella lisää niin kurkkaappa tänne. Omalla vastuulla, varoitan:) Löysin sieltä mm. tämän ihanuuden:

Pioni Chocolate Soldier

Ai niin, ei passaa unohtaa tuota yhtä ostosta. Nimittäin Fiskarsin puutarhatyökalut olivat 1€/ kpl. Ostin tuollaisen kapeamman istutuslapion. Autoinpa samalla Fiskarsia parempaan tulokseen. Kertoivat nimittäin tänään uutisissa yhtiön tehneen parhaan neljännesvuosi tuloksen :)
 

1 kommentti