Se on kuulkaas Maaliskuu kohta puolessa välissä!

Ja se taas tarkoittaa sitä, että Kevät on ihan kulman takana!
Senpä kunniaksi laitoinkin asiat tärkeysjärjestykseen ja suunnittelen täyttä päätä meidän terassin uudelleen sisustamista.  
Se kaipaisi vähän piristystä viime vuodet vallinneeseen ilmeeseen. Kalusteita pitäisi karsia, jotta siitä saisi tilavamman ja sitä kautta viihtyisämmän. Kahlailin taas tuolla Pinterestissä ja sieltähän sitä ideaa sitten pukkaa.

Tällainen keinu olis kiva:

Great porch swing. Depending on the color of the house, this will be painted a fun, complimenting color.

Tähän tarvitsisi vain vanhasta puutarhakeinusta tuon istuinosan ja sitten pätkät kettinkiä ja pari ripustuskoukkua. Vähän maalia pintaan ja á vot! Ja tietysti ihania tyynyjä ja huopa somisteeksi <3
Tässäpä voisi sitten keinutella kahvi tai teekupposen kanssa ja vain nautiskella. 
Lisäksi muutama tuoli ja pöytä, jotta voi vähän isommalla porukalla istuskella ja kaffitella. Nykyinen kuuden hengen pöytä on hieman liian hallitseva tuohon tilaan, kun emme juurikaan syö kesäisin terassilla. 
Lattialle voisi laittaa pari värikästä räsymattoa ja poimia niistä tyynyihin värit. 
Ja somisteeksi tietysti paljon kukkia! 

 räsymatto lime/pinkki
 
Quiero despertarme por la mañana y poder tomar el té en este precioso y acojedor balcon con vistas de ensueño.

Täytyykin käydä katsomassa mummun mattoja, josko sieltä löytyisi sopivaa. 

Näillä leveysasteilla ei tuonne pihalle ole vielä mitään asiaa. Kukkapenkitkin on lumen peitossa. Tässä sen hyvin huomaa, että Suomi on pitkä maa, kun toiset bloggaajat puhdistelevat penkkejä jo täyttäpäätä ja meidän toisten on tyytyminen viime vuotisten kuvien selailuun tai netissä surffailuun :)
Ensimmäiset siemenet olen kuitenkin jo kylvänyt. Pari viikkoa sitten laitoin Himalajan jalkalehden syksyllä kerättyjä siemeniä kookospotteihin itämään. Vielä ei mitään niissä näy. 
Tänään kylvövuorossa oli tähtisilmä ja samettikukka. 



Tästä se taas lähtee! Vähän on ollut virta hukassa, mutta aurinko ja lumen alta pikkuhiljaa paljastuva nurmi saa mielen iloiseksi ja aika energiseksikin :)

Energistä alkavaa viikkoa teille jokaiselle!  
 

7 kommenttia

 1. Ihan samoja ajatuksia on ollut täälä! Siitä kuinka pitkä maa Suomi jälleen onkaan, virtakin on ollut hukassa ja oottelen sopivaa hetkeä - lähinnä tunnetta, inspiraatiota kylvää siemeniä. Paljoa en etes aatellu kylvää. Pysähdyin otsakkeessasi ilmenevän aiheen äärelle miettimään, että kuitenki vasta puoli välin tätä kuuta, reilu kaks kuukautta joulusta kuiten vasta, että mihinpä meillä on hoppu kevään kans, kyllä se sieltä tulee, aina on tullu. :) Kun itekki jo blogissani etsiskelin kevään merkkejä. Ihanan harmoninen ja rauhallinen eka kuva, kaikkinensa, toinenkin ihanan värikäs!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania parvekekuvia olet löytänytkin. Monesti ideat ovat aika yksinkertaisia toteuttaa, kun ne vain ensin keksii. Yllättävän aikaisessa on minusta kevät meilläkinpäin, vaikka tietenkään ei vielä puutarhahommiin ole asiaa, kuten etelän elävillä.

  VastaaPoista
 3. Kivaa ja aurinkoista viikkoa sinullekin! Meillä on terassin sisustus edessä myös.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kommenteista! Kävin jo mummun räsymattokätköillä ja ehkä yksi siellä olisi haaveiden mukainen. Keinuunkin löytyisi materiaalia vanhasta puutarhakeinusta. Nyt pitää vain alkaa taivutella tuota perheen nikkaria...:)

  VastaaPoista
 5. Hei! Aivan ihana tuo riippukeinu. Kun saat tuollaisen viritettyä ( miehesi avustuksella) terassillesi niin tätisi hurauttaa vasta leivotut pullat mukanaan kahville!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sehän sopii! Ilmoittelen sitten kun saa tulla :)

   Poista