Pikainen penkin perustaminen

Olisiko ollut sunnuntain pihavierailun ansiota kun illan touhusin tuolla pihalla. Energiaa ja inspiraatiota ainakin vierailulta sain. Jopa niin paljon, että sain viime kesästä asti odottaneen epäkohdan kuntoon. 

Kasvihuoneen viereen tehtyjen kasvilaatikoiden paikalla oli ennen muurikivillä reunustettu penkki. Penkki oli koko kasvihuoneen mittainen. Laatikoista tehtiin kuitenkin valmiiden ikkunoiden mittojen mukaiset, joten laatikosto on hieman lyhyempi kuin kasvihuone. Tästä viime kesäisestä kuvasta tuo ero näkyy hyvin:


Alkuun tuohon oli tarkoitus laittaa kivituhkaa kuten muuallakin, mutta tuntui turhalta tilata noin vähää määrää. Niinpä peitin alueen katekankaalla ja odottelin inspiraatiota. Tänään se sitten iski. 
Mulla oli jemmassa vielä niitä muurikiviä, joten päätin tehdä niistä tuohon pienen penkin. 
Siinä se sitten on valmiina. Eikä aikaa mennyt varmaan kuin vajaa tunti. 
Nyt miettimään mitä siihen sitten istuttelisi:)

6 kommenttia

 1. Sunnuntain Avoimista puutarhoista sai tosiaan ihan selkeästi jotain lisäpotkua taas näihin omiin puutarhatouhuihin, on se vaan niin hieno tapahtuma kertakaikkiaan! :)

  VastaaPoista
 2. Kun pääsee katsomaan jonkun muun puutarhaa, yleensä saa jonkun kivan ajatuksen, mitä voi lähteä jalostamaan omallekin pihalle. Hyvä inspiraation lähde on myös tämä blogistania;)

  VastaaPoista
 3. Tuo on muuten homman paras vaihe, kun pääsee miettimään mitä istuttaisi :). Kannatti odottaa inspiraatiota.

  VastaaPoista
 4. Varmaan monen päässä surisi uusia ideoita sunnuntain jälkeen. Saattoi löytää ihania kasviyhdistelmiä, mitä ei itse ole hoksannut jne.

  VastaaPoista
 5. Minä en tänä vuonnakaan päässyt puutarhoja kiertelemään, olis ollu kyllä kiva! Mun blogissa ois sulle taas haaste ;)

  VastaaPoista
 6. Hauskaa, että sait inspiraatiota. Nyt alkaa se parhain osuus, eli suunnittelu ja istutus. :)

  VastaaPoista