Arvonta tulossa....

Pari päivää ehti maisema näyttää aika lohduttoman synkältä ja pimeältä. Pakko oli viritellä pensaisiin jo valoköynnökset hieman piristämään pihan ilmettä. Onneksi puolen viikon maissa sateli taas lunta ja viime yön aikana olikin tullut reippaat 15 cm. Aamulla sai tehdä ekat kunnon lumityöt tälle talvelle. Tai mies ne teki, minä loikoilin vielä sängyssä. Nautin siitä kun saan rauhassa viikonloppuaamuina heräillä. Myöhään en osaa nukkua, mutta ylösnousun kiireettömyys on se juttu!


Lähestyvä joulunaika on pitänyt minutkin kiireisenä sekä töissä että kotirintamalla. Kaikenlaisia lahjajuttuja on pitänyt näpertää ja uusia ideoita pulpahtelee vastaan jatkuvalla syötöllä! Nytkin on virkkausta, askartelua ja ompeluksia kesken yhtäaikaa. Jatkan aina sitä mikä kulloinkin eniten polttelee. 


Se ainoa ostamani kukkasipuli pussi jäi sitten tuohon kodinhoitohuoneen pöydälle. Välillä olen sitä pyöritellyt, että onko lähtenyt kasvuun, mutta toistaiseksi piikkejä ei näy. Purkkiin ne kai pitäisi jo kovaa kyytiä saada ja viedä tuonne varastoon. Mutta kun laiska. 

 Sen verran ajattelin kyllä reipastua, että laitan arvonnan tänne blogiin heti kun 60 lukijaa on kasassa. Ei ole siis paljosta kiinni 😉

Olen viimeaikoina askarrellut ja ommellut kaikenlaisia sisustusjuttuja, joten palkinnotkin saattavat osittain liittyä siihen maailmaan. Jos kiinnostuit niin kannattaa pysyä kuulolla! 

Pirtsakkaa viikonlopun jatkoa Sinulle!
 

8 kommenttia

 1. Siellähän on lunta mukavasti, täällä on vähemmän, mutta kolausta on kerran kokeiltu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisema valaistui heti kerralla tuolla lumen määrällä :)

   Poista
 2. Ihanat lumikuvat. Täältä lumet lähtivät yhtä nopeasti, kuin tulivatkin.
  Mukavaa ensimmäistä adventtia ja viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon todella, että nämä lumet nyt pysyisivät ainakin joulun yli. Sitten saa mun puolesta sulaa pois. Olinpa melkein unohtaa että on jo ensimmäinen adventti! Hyvä kun muistutit, täytyykin laittaa adventtikynttilät valmiiksi:)

   Poista
 3. Ompas siellä pyryttänyt! Täältä kaikki lumi on sulanut ja maa ihan sula. Olisi eilen voinut vaikka kiviä pyöritellä, vaan haahuiluksi se jäi:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kyllä ihan rehellinen talvi! Pakkastakin aamulla -10 astetta. Olipa pirteä keli polkea pyörällä töihin :)

   Poista
 4. Voi kuinka kaunis, talvinen kuva! Ei meillä vain ihan noin paljoa ole lunta tullut... Joulujutut täälläkin pyörii mielessä ja sukkapuikot ovat viime aikoina kilisseet ahkerasti. Mulla olisi odottamassa neuletakin langat, mutta ei uskalla aloittaa ennen kuin muut hommat on tehty alta pois. Sitten joulu jälkeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kans monenlaista mitä tekisi mieli kokeilla, mut sitten ensi viikon jälkeen, ehkä ehtii. Tai sitten joulun jälkeen...:)

   Poista