Keijun Kukkapuoti - Enemmän kuin kukkakauppa

Oli pakko tehdä ihan oma postaus tästä kempeleläisestä kukkakaupasta, jossa kävimme sunnuntain näyttelyn jälkeen Tiinan kanssa. Jo näyteikkunaan kirjoitettu teksti:
Flowers don´t solve all problems, but they´re a great start! lupaili hyvää. 
Ovesta sisään astuttaessa meidät vastaanotti tämä keinuva tyttönen. Liikkeen omistaja Sirpa Korento kertoi itse huovuttaneensa nuken ja aikaa siihen menneen nelisen työpäivää! Aika kova homma, nostan kyllä hattua!


Kaupan puolelle avautuikin sitten tällainen näkymä. Katsottavaa oli niin paljon ettei aluksi tiennyt mistä alottaisi.Ensimmäisellä kierroksella silmä ei todellakaan huomannut kaikkea vaan toisella kierroksella alkoi vasta hahmottamaan valikoimaa. 
Tila oli jaettu mielestäni hienosti eri osioihin niin ettei kaikkea nähnytkään kerralla vaan oli pakko katsoa kulman taakse. 
Kukat oli aseteltu kivasti isompiin ryhmiin pöydille ja niiden lomaan oli yhdistelty sisustusjuttuja erittäin houkuttelevasti. Yllä olevassa kuvassa näkyy juuri se mikä tekee tilasta mielenkiintoisen. On käytetty myös korkeutta hyväksi eikä tyydytty vain rakentamaan yhteen tasoon. Tämän seinämän edessä tuli tuijoteltua tovi jos toinenkin sillä silmä löysi koko ajan jotain uutta mihin takertua. Ja minuun vetoaa juuri tällainen raaka ja rouhea puupinta yhdistettynä metalliin ja valkoiseen, maalattuun pintaan ♥Yhdellä seinällä oli " Kukkabaari", liitutaulutarralle tai -maalille (en tullut kysyneeksi kumpi) kirjoitettuna kukkien nimiä latinaksi. Sirpa oli nämä ihan vapaalla kädellä kirjoittanut, mitä jaksoimme ihmetellä kun teksti oli niin suorassa! Iloinen kukkakauppias itse 😊
 Pitkään juteltiin Sirpan kanssa yrittämisestä ja sen haasteista tänä päivänä. Ei ole helppoa nyky-yhteiskunnassa olla yrittäjänä. Siksipä arvostankin Sirpan kaltaisia puurtajia, joita ajaa eteenpäin rakkaus alaan. Juttelimme siitäkin, millaista on tehdä töitä silloin kun ideoita tulvii enemmän kuin ehtii toteuttamaan. Välillä se turhauttaa kovastikin kun haluaisi kokeilla vaikka ja mitä, mutta aika ei anna periksi. Sama juttu tänä päivänä varmasti ihan joka alalla. Ainakin itseni oli helppo samaistua Sirpan ajatuksiin. 

Kaupasta lähtiessämme huomasin oven pielessä telineen, jossa oli tekstillisiä keittiöpyyhkeitä. Tämä yksi oli ihan pakko tähän laittaa. Teksti oli sen verran mainio ja aika pitkälti tottakin, vai mitä?
 

Mikäli liikut Kempeleen suunnalla niin poikkea ihmeessä Keijun Kukkapuotiin. Osoite on Ollilantie 4. Takaan sen ettet tule pettymään! 

16 kommenttia

 1. Ensimmäisen kerran löysin tieni Keijun Kukkapuotiin muutamia vuosia sitten ja ihastuin oitis yrittäjän tyyliin. Sillä, kuinka kukat ja esineet laitetaan esille on aivan valtava merkitys ja tässä liikkeessä se toteutuu kyllä kympillä! Erityisesti minuun tekee vaikutuksen myös se, että kaikesta huomaa kuinka Sirpa tekee työtään sydämellä. Ihastuttava paikka:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi houkuttelit minut tuonne mukaan. Tästä kokemuksesta en olisi halunnut jäädä paitsi!

   Poista
 2. Kiitos vinkistä. Onpa todella upea kauppa, varmasti on tutustumisen arvoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa poiketa jos sillä suunnalla liikkuu :)

   Poista
 3. Kaunis kauppa. Löytyykö Keijun kukkapuoti Kempeleen keskustasta vai Zeppeliinistä? Pitää joskus pistäytyä, jos maltan Kempeleessä pysähtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kempeleen keskustassa, siinä K-Supermarketin takana. Pitää kyllä tietää paikasta sillä ei ole ihan tien vieressä. Kannattaa kyllä vaikka pelkästään tämän takia poiketa :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Ja olikin! Oli kyllä melkein kaikille aisteille jotakin :)

   Poista
 5. Tuo on kyllä kiva kauppa! Täytyisikin taas kunnostautua ja käydä ihan sisällä asti, eikä vain ihailla näyteikkunoita ohimennessä. Aina vain tarttuu mukaan heräteostoksia tuolta 😉.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulenpa ettei Sirpa pane pahakseen heräteostoksista :)

   Poista
 6. Harvoon sillä suunnalla liikun, mutta kivalta kaupalta vaikuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisia kauppoja kannattaa kyllä nostaa esille. Päihittää marketit mennen tullen :)

   Poista
 7. Eipä tiedä jos tuonne pääsis tutustumaan joskus. Kiva paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa laittaa korvan taakse jos joskus on kulkua tuolla suunnalla :)

   Poista
 8. Vaikuttaa oikein kiinnostavalta paikalta! Kiitos vinkistä ja aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista