Syksyn kukkasipulit

Tänä syksynä olen käynyt vähän hitaalla kukkasipulien hankinnan suhteen. Kauppareissulla huomasin, että Prismasta lähes kaikki oli jo myyty loppuun ja muualla en asiasta tehden ole käynyt. Torstaina Lidliin tuli sipulit myyntiin ja sinne ennätin vasta illalla. Reissu ei ollut turha vaan repullisen ostin. Olin nimittäin "pääntuuletuslenkillä" ja kohde oli mitä parhain tuohon tarkoitukseen! 

Etukäteissuunnitelmaa ei ollut, joten valitsin ihan fiiliksen perusteella. Tuohon uuteen Kirsikkapuupenkkiin nämä kaikki Lidlin sipulit olisi tulossa. Muualle ei taida enää mahtuakaan...

Nämä ripsureunaiset "Green Wave" tulppaanit sekä samantyyliset "Nightrider" tulput, ilman ripsuja olivat niin kivannäköisiä, että mukaan lähtivät. Samaan värimaailmaan vielä hyasinttimix.
Toinen väripaletti on punaista ja valkoista. Jännä, miten ajatus kulkee, sillä kotona vasta hoksasin, että tänä vuonna mennään tulppaaneilla. No, muutama hyasintti joukossa, muttei esimerkiksi narsisseja ollenkaan. Tosin niitä ei montaa pussia tainnut olla edes jäljellä.

 

 

Eiköhän näillä pärjätä tämä syksy ja ensi kevät! Oletko jo sipulit hankkinut ja teitkö hyviä löytöjä?  

6 kommenttia

 1. Kivasti yhtehensopivat ostokset. Oon jonkuverran ostanu. Jotenki eioo samallaasta hinkua ku enne. Mutta ihan varmasti viälä lankeen lisäostoohi, ku sopivasti tuloo vastahan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saman innottomuuden havaitsin itselläni. Eipä tuo haittaa, vaikka välillä laittaakin vähemmän. Vuoden päästä voikin taas olla toisenlainen fiilis!

   Poista
 2. Ei huono pääntuuletuslenkki 😁 mä oon kans nyt ostanu enemmän tulppaaneja ku ennen, vaikka jossai vaiheessa uhosin että en enää ikinä hanki niitä 🤭 vaan täytyy koittaa niitä tuonne saunapolun isoon penkkiin, siellä on nyt erilainen multa kuin muualla. Jospa ei nyt mätänis.
  Ihania värejä noissa sun valinnoissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin meni useampi vuosi välissä, etten tulppuja ostanut kun niin huonosti kukkivat uudelleen. Pari viime kevättä on olleet niin kaunista kukintaa, että nyt lankesin taas =D

   Poista
 3. Hyvät ostokset :) Tuo 'Hemisphere' on ihana, äitini osti niitä lakkiaisiani edeltävänä syksynä ja kukkivat sopivasti lakkiaispäivänä. Ne olivat suosikkejani sinä keväänä kukkineista tulpuista. Minä en taas ole ostanut tänä vuonna yhtään tulppaania, vaan kaikkea muuta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hemispheren väritys on kyllä ihana! Toivottavasti kukkiikin komeasti ensi keväänä. Kävinkin jonkin postauksen lukemassa sun sipulihankinnoista. Hyvät sipulit olet ostanut!

   Poista