Voiko joulu olla vaaleanpunainen?

                                                  Voiko vaaleanpunainen olla joulun väri? 

Aiemmin olisin sanonut ettei voi. Kyllähän joulusta tulee ensimmäisenä mieleen punainen ja valkoinen väri eikä suinkaan vaaleanpunainen. Mutta miksi olla niin rajoittunut? Ja etenkin jos jouluinen inspis iskee kun näet vaaleanpunaiset ruusut ja näet silmissäsi jo ne jouluisessa asetelmassa? 

Halpahallissa bongasin ruusunippuja hintaan 1,99€/nippu, joten eihän sellaista pysty ohittamaan. Mukaan lähti vaaleanpunaiset ja valkoiset ruusut. Kotona oli havuja ja punaista skimmiaa, joten ainekset asetelmaan oli pitkälti kasassa. 
Jossain netin kuvavirrassa oli vastaan tullut kuva, jossa kukat oli aseteltu viuhkan mallisesti. Sitä oli päästävä itsekin kokeilemaan. Astiana tässä on edellisvuoden jouluasetelman pohja; puinen laatikko metallitelineessä. Laatikon vuorasin muovipussilla ja asettelin sinne vettä imeneet kukkasienet. Sitten asettelin ruusut ja sen jälkeen vasta havut ja skimmiat. Koristeeksi niputin vielä roosan värisiä joulupalloja. 
En tehnyt tästä samanlaista edestä ja takaa vaan tarkoitus on katsoa tätä vain edestä. 
Eli kysymykseen: Voiko joulu olla vaaleanpunainen? vastaan, että kyllä se voi olla! 

Mukavaa 2. adventin iltaa sinulle ja iloa alkavaan viikkoon ♥

6 kommenttia

 1. Mikä ettei, varsinkin jos on yhdistettynä tummempiin punaisiin ja valkeaan. Kaunis asetelma on.
  Näin jossakin kirkkaan keltaisia joulutähtiä ja täytyy sanoa ettei ne napanneet yhtään. Ehkä, jos olis tarjolla pääsiäisen seutuun, mutta ei jouluksi.
  Jo toinen adventtisunnuntai, joulu lähestyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika paljon näkee markettien kimpuissakin keltaista tai oranssia väriä vielä näin joulun alla. Ne ei minustakaan ole joulun värejä. Keltainen joulutähtikin kuulostaa oudolta. Muuten tykkään kyllä kun joulutähtiin on tullut vähän enemmän vaihtoehtoja kuin vain punainen ja valkoinen.
   Miten aika meneekin niin nopeasti? Edessä on jo viimeinen viikonloppu ennen joulua!

   Poista
 2. Kyllä voi aivan hyvin! Minulla on itsekin ollut monena vuonna vaaleanpunaisia joulukukkia. Tänä vuonna on enemmän tummanpunaista ja valkoista mutta aivan hyvin kelpaisi tuollainen vaaleanpunainen ruusuasetelmakin. Kauniin asetelman teit noista ruusuista ja koristeet tekevät siitä jouluisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yllätin ehkä itsenikin näillä värivalinnoilla, mutta kiva sitä tuli omaankin silmään :)

   Poista
 3. Upea asetelma ja vaaleanpunaiset skimmiat ja pallot sekä havut toivat kivasti lisää jouluista tunnelmaa. Sopii hienosti jouluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Havuilla saa mukavasti ilmettä ja luonnonmateriaaleja on muutenkin kiva hyödyntää.

   Poista