Taimia, taimia!

Ensimmäiset taimet on sitten koulittu. Samettikukat ja tähtisilmät venyivät reipasta vauhtia ja olikin aika siirtää ne omiin ruukkuihin kasvamaan. Eihän tällä määrällä puutarhaa rakenneta, mutta vähän sinne täytettä kuitenkin saadaan :)

Heitinpä multiin sitten uuttakin siementä. Lidlistä tarttui mukaan kirsikkatomaatti Minibel, siemenet+minikasvihuone+ kasvualusta - kaikki samassa paketissa ja niin edullisesti että! 


Pääsiäissunnuntaina kylvin ja tässä ollaan. Jostain kylläkin viikolla luin, että tomaatinkylvön kanssa on jo liian myöhäistä, mutta. Kylvinpä kuitenkin! Pähkäilin itsekseni, että nämä on sellaista matalahkoa lajia, joten ehkä ne saattaisivat vielä ehtiäkin....? 
 Viime keväänä retkahdin samanlaiseen pakettiin, mutta silloin oli kyseessä mansikat. Kyllä niistä ihan komeat taimet kasvoi, mutta satoa eivät ehtineet viime kesälle tehdä. Ehkäpä tänä kesänä sitten. 

Kuten huomaatte alan pikkuhiljaa päästä vauhtiin näiden kylvöjen ja taimien kanssa :)

4 kommenttia

 1. Ei hätää! Viikonvaihteessa minäkin vasta kylvin tomaatit, chilit ja kurkut. Joka vuosi olen satoa ehtinyt saamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh! Eiköhän tässä sitten ehditä. Tulipa muuten hyviä kuppikakkuja sillä ohjeellasi!

   Poista
 2. Terhakat taimet. Minä en ole kylvänyt vielä mitään, mutta hyvin ehtii myöhemminkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehtiihän sitä vielä! Parempikin olisi kun malttaisi vähän odottaa. Eivät ehtisi venyä niin honteloiksi ulos pääsyä odotellessaan :)

   Poista