Testilabran tuloksia

Maaliskuun lopulla päätin testata erilaisten kasvualustojen vaikutusta siementen itämiseen. Pääset lukemaan tuon jutun tästä "klik". Kylvin kaupasta ostamani suippoparikan siemeniä hajakylvönä Novarbon taimimultaan, Jiffy- turvebriketteihin (viime keväältä jääneisiin) ja Rombergin kookosbriketteihin. 
Itse ajattelin, että ensimmäisenä itää joko hajakylvö tai nuot Rombergin napit. Toisin kävi. Vanha kunnon Jiffy veti pisimmän korren tässä testissä ja puski ensimmäisenä vihreän paprikan varren päivänvaloon! 
Hyvänä kakkosena niukalla erolla perinteinen hajakylvö ja todellakin taisi olla yhdestä päivästä kiinni tuon Rombergin kolmas sija. Niinkuin ylimmästä kuvasta näkyy, ei kahdessa kookosnapissa näy vieläkään elonmerkkiä, mutta jos nämät kaikki säilyy hengissä niin kyllä nämä mulle riittää vallan mainiosti!

1 kommentti

  1. Heippa!

    Osallistuit blogissani Kanelia ja kardemummaa siemenarvontaan. Palkintona oli 20 pussia Hortus Luxus-sarjan vihannesten siemeniä. Onnetar suosi sinua, lämpimät onnittelut!

    Laitatko yhteystietosi minulle osoitteeseen kaneliajakardemummaa(at)live.fi, niin saadaan siemenet matkaan mahdollisimman nopeasti. Mukavaa vappuviikkoa ja onnea vielä kerran!

    VastaaPoista