Kevät etenee...vai eteneekö?

Jotenkin tuntuu, että tässä eletään tyhjäkäynnillä. Mieli on jo ihan keväässä ja pihapuuhissa, mutta sitten tuo Luontoäiti vastustaa. Mikään ei oikein etene. Ärsyttääkin jo vähäsen. 
Ja vielä enemmän alkoi ärsyttää kun kaivelin viime kevään päivityksiä. Ihan vaan päiväkirjamerkinnäksi kirjoitan tämänkin jutun, että on sitten tulevina keväinä mihin verrata. 

Tässä siis kuvat viime vuosi vrt. tämä vuosi. 

10.4.2016
16.4.2017
 Aikamoinen ero on näiden kuvien välillä! 

10.4.2016 
 
16.4.2017 
Tänään sentään paistoi aurinko ja kauniisti paistoikin. Tuuli oli kuitenkin kylmältä kantilta ja ihan täysin sai olla talvivarustus päällä kun tyttären kanssa käytiin pyöräilemässä. 

Ihan täysin en ole kuitenkaan päässyt turhautumaan sillä käsillä on riittänyt töitä. Osallistuin nimittäin Niina Laitisen Taimitarhan Pääsiäissukka yhteisneulontaan. Siinä viikon ajan Niina paljasti päivittäin yhden kuvion kerrallaan,  joka päivän aikana tuli saada neulottua. Minäkin päätin tähän osallistua ja tänään oli sitten päätöspäivä. Valmiiksi sain ihan ajallaan. Toki ohella ehti neuloa muutakin, joten melkein yhtäaikaa valmistuivat kirjoneulesäärystimet. Aloitin ne kylläkin jo aiemmin. 


Ihan kiva pääsiäinen vaikka pihalle ei ole ollutkaan asiaa. Vielä huomisen saa onneksi huilia ennen työviikkoa. Katsotaan mitä sitä keksisi :)

Ei pääsiäistä ilman pupujussikoita!
 

20 kommenttia

 1. Täällä ei onneksi enää ole lunta, mutta aikas viileää. Toivottavasti sieltäkin sulaisi pian. Viileät ilmat saisivat nyt kyllä väistyä ja kevään eteneminen jatkua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa se kesä sitten jatkuisi sieltä loppupäästä pidempään kun tämä kevään tulo näyttää kestävän...:)

   Poista
 2. Juuri olin samoissa hommissa. Viime vuonna olemme vapun aikoihin nauttineet pihapiknikistä t-paidoissa, nyt on vaikea uskoa että pihasta parin viikon päästä löytyisi lumetonta ja kuivaa paikkaa viltille.No neulominen olisi hyvä korviketoiminto. Minäkin olen noita aiempia kalenteri- ja ystävänpäiväsukkia neulonut, nyt eivät niska-hartiavaivat antaneet myöden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei taida vappuna paitasillaan olla asiaa pihalle. Tai eihän sitä koskaan tiedä jos lämmin ilmavirtaus jämähtäisi Suomen päälle...

   Poista
 3. Meilläkin on lumet lähes sulaneet mutta kylmää on ja jäinen maa. Ei auta kuin odotella kevään kunnollista tuloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää keksiä jotain korvaavaa toimintaa siksi aikaa :)

   Poista
 4. Aikamoinen ero viime vuoden ja tämän vuoden välillä. Meilläkin on vielä aika paljon lunta. Eli kevättä odotellessa. - Hyvää toista pääsiäispäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän yllätyin itsekin kun viime vuoden kuvia katselin! Odotellaan, odotellaan...

   Poista
 5. Ihanat neulomukset!! Mulla on vähän kutomishommat hukassa, nurjaa ja oikeaa saan aikaseksi. Tuollaiset kuviot jäis tekemättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Gitta! Mulle käy näin aina kun innostun jostain:) Ja nyt on tuota aikaa ollut kun pihahommiin ei ole ollut asiaa...

   Poista
 6. Hidasta on nyt tämä kevään eteneminen. Jospa tänä vuonna olisikin niin, että kevään tultua se etenee saman tien ihanaksi kesäksi... Ilman perinteistä kylmää kautta jossain vaiheessa alkukesää. Uskotaan ainakin näin:) Söpöt ovat Taimitarhan pääsiäissukat ja kyllä nuo säärystimetkin kelpaisivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos muuten pussukastakin, oli ihania kankaita ♥ Jospa surauttelisi niistä jotain kevyttä, sitä lämmintä kesää odotellessa:)

   Poista
 7. Upeat sukat ja säärystimet!!!!
  Kyllä se lumi sulaa, tuskin sitä enää juhannuksena on. Vertailuja on kiva tehdä vuosien välillä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No toivottavasti ei sentään enää juhannuksena maa olisi valkoisena:) Vaikka ei kai sekään ihan tavatonta ole??

   Poista
 8. Hienot pääsiäissukat! Me vietimme pääsiäisen mökillä saaressa ja täällä on kevät tosi pitkällä. Maa oli jo ihan kuivaakin. Ei ole tainnut paljoa lunta ollut talvella. Huomenna paluu arkeen ja kaupunkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt voi vain haaveilla sulasta maasta. No kyllä se sieltä vielä tulee, kevät :)

   Poista
 9. Kylläpä teidän pihassa on lunta. Jospa ne kuitenkin pian lähtisivät pois.
  Pihatyöt painavat kyllä päälle, mutta kiirehtiminenkään ei oikein auta. Toivottavasti säät lämpenisivät pian. Ihanat sukat. Kiva idea paljastaa ohje vähitellen. Useampi tuttu on tehnyt tuollaiset sukat. FBssä on moni jakanut valmiiden sukkien kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on lunta =( Tänään vähän kevätfiilistelin ja kylvin parit siemenet. Pakko keksiä jotain kun ei ulos pääse touhuamaan.
   Sukkia oli kyllä kiva kutoa. Vähän erilainen projekti :)

   Poista
 10. Hyvin hyisessä säässä on menty jo pitkään huhtikuuta. Onneksi pihaa ja kukkapenkkejä on päässyt kuitenkin jo siistimään koleudesta huolimatta.
  Hienot neulomukset.

  VastaaPoista
 11. Täällä ihan sama fiilis. Pitääpä minunkin katsoa viime vuoden postauksia tältä ajalta. Kyllä se kevät tuntuu olevan jäljessä.

  VastaaPoista