Kärhöjä kukassa

Eilen illalla tein kierrosta pihalla samalla kun kastelin kukat. Kesä on ollut kukille ainakin suotuisa kun kaikki on niin rehevää!  Värimintun kukinta alkaa olla parhaimmillaan juuri nyt. Kukkahan ei esteettisesti ole kovin kaunis, mutta kun sitä on paljon niin hyvältä se näyttää. 
 Kellokärhön siirsin tähän lammen reunalle ja kovasti se on näyttänyt tykkäävän uudesta kasvupaikasta. Entinen olikin hieman liian varjoinen, toisen omenapuun alla. 
Tämän kärhön nimilappu oli joutunut hukkaan, enkä tähän kirjoitukseen sitä muistiinpanoistani äkkiä löytänyt. Kärhö kasvaa Huvitus -omenapuuta vasten ja on rehevin kärhöistäni ikinä! Nuppujakin on tulossa mahtavasti. 
Tänne onkin sateita luvassa koko viikonlopuksi, vaihteeksi. Pitäisi vähän kitkeä rikkaruohoja jossain välissä kuten kuvista näkyy. Keskimmäisestä kuvasta huomaa miten sammal uhkaavasti meinaa valloitta penkin reunan. Täytyy kalkita se oikein kunnolla, jotta saa sen kuriin. Näihin kuviin ja tunnelmiin, viikonloppuja!!!
 

2 kommenttia

  1. Harmillinen asia tuo Vuodatuksen kaatuminen. Kiva kun sinäkin olet tänne muuttanut, minä muutin myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen verran olen koukussa tähän bloggaamiseen, että lopettaminen kokonaan ei tullut kysymykseenkään! Kävinkin katselemassa sinun uutta blogiasi. Puutarhassasi on todella rehevää ja kaunista :)

      Poista