Avoimet puutarhat

Jo useamman vuoden olen pyöritellyt ajatusta osallistumisesta Avoimet Puutarhat -teemapäivään. Eilen sitten päätin ilmoittaa pihamme mukaan. 
Olisi kiva jos pääsisit käymään! 
Tervetuloa sunnuntaina 7.8. klo 12-18. 

http://www.avoimetpuutarhat.fi/fin/puutarhat/?id=975
Kuvaa klikkaamalla pääset pihamme esittelyyn. 

16 kommenttia

 1. Jahas, täältä blogista löytyy näköjään Pohjois-Pohjalainen puutarhuri! No toinen täällä :D

  Kaunopunahattu on preeriakasvi, eli se haluaa paljon aurinkoa eikä hätkähdä kuivemmastakaan kasvupaikasta. Liian hyvää ja rehevää sille ei passaa tarjota.

  Viime talvi teki ihan julmetusti aukkopaikkoja perennamaihin. Kestää pitkään ennenkös entisenlainen kukkea runsaus saadaan takaisin. Hauskaa jatkoa ja toivotaan aurinkoisempia kelejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei! Onpa kiva ´"tavata" uusia tämän alueen puutarhureita:)
   Istutin nuo punahatut nyt aurinkoisemmalle puoliskolle penkkiä. Katsotaan olisiko parempi onni. Pitääpä tulla ihan ajan kanssa lueskelemaan sun juttuja vastavierailulle:) Mukavaa kesää!

   Poista
 2. Mahtavaa,että päätit nyt lähteä mukaan Avoimien puutarhojen-päivään. Kalenteriin merkitty:)

  VastaaPoista
 3. Onnea tästä päätöksestä. Kiva kun olet lähtenyt mukaan Avoimiin puutarhoihin. Minäkin ilmoittauduin mukaan, minulla jo neljäs kerta. Katsoin puutarhasi tietoja; olet Ylivieskasta. Minulle tulee ryhmä ylivieskalaisia vierailulle puutarhaamme heinäkuun puolessa välissä. - Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika jännä yhteensattuma! Taitaa olla meidän puutarhayhdistyksen porukkaa. Mukavaa juhannusta sinnekin!

   Poista
 4. Hienoa! Aivan varmasti tulen katsomaan pihaanne. Näkemisiin viimeistään silloin.

  VastaaPoista
 5. Ihan olet sopivan ajomatkan päässä, ties vaikka tullaan käymään.

  VastaaPoista
 6. Hieno homma! Se on mukava päivä. Me ollaan mukana jo neljättä kertaa. Odottelen tosin vieläkin, että ko. Päivä olisi joskus heinäkuun eka puoliskolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin mietin, että onko meillä tuohon aikaan mitään nähtävää, mutta kokeillaan nyt:)

   Poista
 7. Hieno homma Satu! Olisit sopivan matkan päässä, mutta kun siellä suunnalla ei taida paljoa muita olla, olen jo suunnitellut reitin tuonne rannikolle. Siellä on monta puutarhaa avoinna. Saako sinulla käydä joskus muulloin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä näyttänyt ihan lähellä olevan muita avoinna. Saahan meillä toki käydä muulloinkin:) Sovitellaan vaan aikataulut yhteen niin mikäs ettei!

   Poista
 8. Hieno juttu! Onnea päivään, harmi vain kun on taas kuitenkin niin kaukana, olisin mielelläni tullut ja jo vähän suunnittelinkin että tulen vierailulle, mutta kartta osoitti paikan kaukaiseksi meiltä! Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipa ollut kiva nähdä! Nuo välimatkat tahtoo olla useasti se kompastuskivi näissä hommissa. Bloggaajatapahtumatkin menee usein sivu suun kun matkustamiseen menisi niin paljon aikaa. Jos joskus liikut täälläpäin niin ilmoittele, meillä voi poiketa muulloinkin:)

   Poista