Onnenpotku!

Tänään posti toi erittäin mieluisan kirjeen. Lähettäjänä oli Kotipuutarha -lehti. Kirje sisälsi 20 pussia eri vihannesten ja juuresten siemeniä! Osallistuin Kanelia ja kardemummaa- blogissa arvontaan, jossa arvottiin 3 tällaista pakettia. Minä, joka en koskaan voita missään mitään, voitin sitten yhden näistä paketeista. Voi sitä ilon päivää! 


 Paketissa oli seuraavat siemenet:

avomaankurkku ´Diamant F1 Hybrid´
retiisi ´Red Head´
lehtimangoldi ´Fantasy´
jäävuorisalaatti ´Antarctica´
pikkubasilika ´Aristotele´
retiisi ´Dragon F1 Hybrid´
kurpitsa ´Hooligan´
kesäkurpitsa ´Patio Star F1 Hybrid´
porkkana ´Caracas´
munakoiso ´Patio Mixed F1 Hybrid`
palsternakka `Albion F1 Hybrid
porkkana `Yellowstone`
krassikanankaali 
parsakaali `Belstar F1 Hybrid`
ruotiselleri `Victoria F1 Hybrid`
maissi `Mirai 003 F1 Hybrid`
salaatinlehtisekoite `Speedy Mix`
porkkana `Purple Haze F1 Hybrid`
bataviasalaatti `Lettony`
nauris `Sweetbell F1 Hybrid`

Huh huh! Olipas siinä monenlaista, osa ei niin tuttuja kasviksia. Keltaista ja violettia porkkanaa pitää ainakin kokeilla. Retiisiä ja palsternakkaa myös ehtisi vielä. Ja salaatithan ehtii kyllä.  Ihan kaikkia ei pääse tänä vuonna kokeilemaan, kun esikasvatuksen kanssa ollaan jo auttamattomasti myöhässä. Onneksi aika monta näistä ehtii vielä kasvattaa. Jos nimittäin löytyy tilaa...
Mullahan kasvimaan virkaa toimittaa vain nuo kaksi kasvulaatikkoa, jotka viime keväänä rakennettiin tuohon kasvihuoneen kylkeen. Eihän niihin kauhean paljon kerralla mahdu.

Jotta kasvimaan laajennusta...) 
 


4 kommenttia

  1. Olipas ihana postipaketti. Sinullahan oli melkein kuin jouluaatto pakettia avatessasi:) Ihanaa viikonloppua puutarhailun parissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kuule, pitkitin piinaa vielä ihan tietoisesti ja luin ensin kaikki muut päivän postit. Sitten tuntu kyllä juhlahetkeltä kun avasin kirjeen! Kyllä huomenna pitää päästä puuhastelemaan jo pihalle ja heittämään muutama siemenkin multaan :)

      Poista