Valmista!

Tulihan se kesä sittenkin! Koko kulunut viikko on ollut kerrassaan upeaa keliä ja vaikka työt ovatkin jo alkaneet, ei hirveästi harmita. Iltaisin ja viikonloppuna on ehtinyt hyvin nauttia auringon lämmöstä, välillä jopa paahteesta. 
Tänään on ollut niin kuuma päivä, etten ulkona oikein jaksanut tehdä mitään. Niinpä tulin sisätiloihin päivittämään blogia. 
Lämpöaalto sattui tulemaan juuri oikeaan aikaan. Raskaimmat pihahommat saatiin valmiiksi ennen sitä. Ei niitä helteessä olisi jaksanut tehdäkään. 


  En tiedä näyttääkö tuo muutos toisten silmiin yhtään merkittävältä, mutta itselle näyttää. Lopputulos on jotenkin luonnollisempi, vaikkei olennaisesti muuttunut kuin soran koko ja väri. No toki tuo nurmikkoa rajaava kivi on tyystin toisenlaista kuin se vanha tiili. 
Itse tykkään ehkä eniten tuosta punertavasta kivituhkasta. Kontrasti ympäristön kanssa ei ole enää niin suuri. Se ikäänkuin sulautuu paremmin. 
Ja toiseksi tykkään kaikista rajaavista kivistä: pionipenkin muurikivistä ja nurmikkoa rajaavista antiikkikivistä. 

Ja kivistä puheenollen rajasin noilla antiikkikivillä myös viimeisimmän tekeleeni, josta juttua seuraavassa postauksessa 
:)



2 kommenttia

  1. Mulla pisti silmään nuo seivästikakset. Miten nuo ruukut tuossa roikkuu, millä? Omiin tikaksiin olen miettinyt jo että muuttasin ne hyllyköiksi. Hankala ripustaa niihin mitään tai en vaan oo oikeastaan keksiny että miten.

    VastaaPoista
  2. Ruukut olen kiinnitänyt ihan rautalangalla. Pujotin sen korin rei´istä ja käärin poikkipuiden ympäri. Hyvin ovat pysyneet vaikka aika painavia ovatkin kun niissä on mullat ja kukat. Talveksi otan korit irti. Tuohon ylimpään väliin olen metsästellyt sopivaa koristetta roikkumaan, mutta se ei vielä ole tullut vastaan.

    VastaaPoista